Hotel Járja*** - 4200, Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 6.  Telefon: +36-52-412-724 • Mobil: +36-30-9-452-663 • Fax: +36-52-535-577  Skype: jarja.panzio
facebook 1
youtube 1
twitter 1

googleplus 1

blog 1

 
 


Hangolódunk a nyárra

 

grilletel plakat 2017

 

Pünkösdi hétvégén Grillétel- és Sörfesztivállal összekötött sokadalom várja a Hajdúszoboszlóra látogatókat. A Hotel Járjával szemben található Szent István Park ad otthon a rendezvenynek, ahol a frissen sütött szaftos grillek mellett, szabad tűzön készült ételeket kóstolhatunk meg. A fesztivál nevéhez illően sörrel és sörkülönlegességekkel kísérhetjük az elfogyasztott kulináris ételeket.

A rendezvénysorozat első napján igazi különleges csemegében lehet része mindenkinek!  Az első hordó sör Oldtimerrel érkezik, amit ingyen csapoinak!

Délelőtti programokkal a kicsiknek kedveznek, míg kora délután a családi kikapcsolódásé lehet, esténként a felnőtt korosztályt neves hazai előadók koncertjei várják a szórakozni vágyókat!

A fesztivál nevéhez illően sörrel és sörkülönlegességekkel kísérhetjük az elfogyasztott kulináris ételeket. Aqua-Palace élményfürdő pünkösdkor Miki Mini Party-val várja a gyerekeket, míg a nagyobbak  szauna szeánszokon vehetnek részt. A bulizni vágyókról sem feledtkeztek meg, 20.00-tól habpartival egybekötött zenés esti fürdőzésen vehetnek részt.

 


 

 

 

 

Überraschung Sie Ihre Lieben!

ajandekuti250m pic ENG

Referenzen / Orden

SÓSTÓ ZOO RABATT

sostozoo01a

 

Oldalainkon Cookie-kat(HTTP-sütiket) használunk a jobb működésért.