fbpx skip to Main Content

Gálavacsora a Hotel Járja*** 10 éves születésnapja alkalmából!

Hajdúszoboszló ismert és kedvelt fürdőváros, ahol egyaránt szeretnek pihenni a gyógyulni vágyók és azok is, akiket a városnézés érdekel. Nélkülük mi sem tartanánk ott, ahol ma. Hajdúszoboszlói hotelünk népszerű a városba érkezők körében, hiszen nálunk együtt van minden egy tartalmas kikapcsolódáshoz.
Augusztusban volt tíz éve, hogy hajdúszoboszlói hotelünk megnyitotta kapuit a vendégek előtt, és ma is sikeresen működünk. Ezt a tíz évet szeretnénk megünnepelni egy színvonalas gálavacsorával a közeljövőben. A gálavacsorát mindazok tiszteletére rendezzük, akik velünk voltak az elmúlt években. Szívesen látunk mindenkit a gálavacsoránkon, aki hajdúszoboszlói hotelünket eddig is kedvelte, szerette és a jövőben is előnyben részesíti.
Az évek alatt minden egyes nap igyekeztünk a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon teljesíteni a feladatainkat és vendégeinknek kellemes, nyugodt és nívós kikapcsolódást biztosítani. Jöjjön el gálavacsoránkra, és ünnepelje meg velünk az elmúlt tíz évet! Várjuk szeretettel hajdúszoboszlói hotelünkben, a részletekről elérhetőségeinken érdeklődhet!