Hotel Járja*** - 4200, Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 6.  Telefon: +36-52-412-724 • Mobil: +36-30-9-452-663 • Fax: +36-52-535-577  Skype: jarja.panzio
facebook 1
youtube 1
twitter 1

googleplus 1

blog 1

 
 

Kedves Vendégeink!

Szeretettel köszöntöm a Hotel Járja*** honlapján!

Ez a lehetőség a legelsHajdúszoboszló hotel szálláső, amikor Ön megismerkedhet családi vállalkozásunkkal. Cégünk több mint 20 éves sikeres működését a Járja Panzióval kezdte. Ma is sokan ismerik és látogatják, hiszen visszatérő Vendégeink is látják, hogy folyamatosan megújuló és kedvező ajánlatokkal rendelkezünk.

Kitartó, szorgalmas munkánk eredménye után 2008-ban megépítettük a Hotel Járja***-t Hajdúszoboszló legfrekventáltabb helyén, mely  20 szobával, 70 férőhelyes étteremmel  áll egész évben a Vendégek rendelkezésére. 

Családunk minden tagja részt vesz a szervező, irányító és a napi munkában.

Egy latin mondás szerint „a név előjel”. Szeretnénk, ha családi nevünkre utaló családi vállalkozásunk jelezné ami mögötte van a család, szó-szoros értelmében.

Amikor cégünket megalapítottuk, célunk volt egy olyan vállalkozás felépítése, amely családi tradíciókra alapul, legyen emberközpontú, vendégbarát.

Filozófiánk: tudatos tervezés, szorgalmas, kitartó munka, empátia és alázat. Mindezt tesszük Önökért és természetesen a Magunk sikeréért.

Weboldalunkon részletes tájékoztatás kaphat szállodánk szolgáltatásairól, Hajdúszoboszló szállás és csomagajánlatainkról.

Bízom benne, hogy honlapunk felkeltette érdeklődését és hamarosan Vendégeink között üdvözölhetjük Önöket.

Szeretettel várja a Hotel Járja*** Hajdúszoboszlón a fürdő kapujában!

 

Szilard Jarja - Eigentümer

 

Lepje meg szeretteit!

ajandekuti250m

Referenciák / KITÜNTETÉSEK

SÓSTÓ ZOO KEDVEZMÉNYEK

sostozoo01a

 

Oldalainkon Cookie-kat(HTTP-sütiket) használunk a jobb működésért.