Hotel Járja*** - 4200, Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 6.  Telefon: +36-52-412-724 • Mobil: +36-30-9-452-663 • Fax: +36-52-535-577  Skype: jarja.panzio
facebook 1
youtube 1
twitter 1

googleplus 1

blog 1

 
 

 

Pihenjen januárban is hajdúszoboszlói hotelünkben!

 

hajdúszoboszlói hotelVitathatatlan, hogy az év legrosszabb és legegyhangúbb hónapja a január, ezért ilyenkor minden ember a túlélést célozza meg. Ehhez léteznek bevált praktikák, például az utazások, hiszen új élményekkel lehet igazán kibírni a szürke téli hónapot. Ha Ön is otthonától távol szeretne pihenni, új élményeket szerezni, kapcsolódjon ki hajdúszoboszlói hotelünkben!

Hajdúszoboszlói hotelünk januárban sem feledkezik meg arról, hogy vonzó ajánlatokkal várja a vendégeket. Mivel nekünk sem könnyű elviselni ezt az időszakot, átérezzük a problémát, így az aktuális csomagajánlatuk is a januári depressziót igyekszik eloszlatni, mégpedig wellness napokkal! Hajdúszoboszlói hotelünk wellness ajánlatában a testet és a lelket kényeztető szolgáltatások szerepelnek, amelyeknek igénybevételével kellő energiával töltődhet fel. Ennek köszönhetően sokkal könnyebben átvészelheti a januárt!

Pihenjen hajdúszoboszlói hotelünkben, foglaljon szobát aktuális csomagajánlatunk keretein belül, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Hajdúszoboszlói szállás: szilveszterezzen akciós áron!

 

hajdúszoboszlói szállás akcióMindig is szeretett volna Hajdúszoboszlón Szilveszterezni? Itt az alkalom, most csapjon le hajdúszoboszlói szállás akciónkra, és foglaljon szobát az év elbúcsúztatásának utolsó napjaira!

Szilveszterkor mindenki arra vágyik, hogy egy kicsit elengedhesse magát, hogy jó ételeket ehessen, hogy a barátai körében koccinthasson éjfélkor. Gondtalan szórakozásra, üdítő pihenésre és egy kis wellnessre áhítozik. Jöjjön, szálljon meg nálunk, hiszen mindent biztosítani tudunk, amire egy szilveszteri vendég csak vágyhat! Három éjszaka, és szállással, félpanzióval, fantasztikus szilveszteri mulatsággal kedveskedünk hajdúszoboszlói szállásunk akciójának keretében!

Jöjjön barátokkal, családdal, vagy a kedvesével, és pihenjék ki a karácsony, az elmúlt hónapok fáradalmait! Lazítsanak a wellnessben, próbálják ki a szaunát, a masszázst, vagy a pezsgőfürdőt, az év utolsó estéjén pedig vessék bele magukat a mulatozásba! Minőségi ételekkel, három csillagos ellátással, kedves személyzettel és feledhetetlen szilveszterrel várja hajdúszoboszlói szállás akciónk!

 

Kapcsolódjon ki hajdúszoboszlói hotelünkben Márton nap alkalmából!


hajdúszoboszlói szállásA Márton nap hazánkban igazán kitüntetett figyelmet kap, ugyanis a népi hagyományok szerint ekkor fejeződnek be a mezőgazdasági munkák és megkezdődhet a készülődés az advent időszakára. Márton napja a karácsony előtti 40 napos böjt utolsó napja, ezért nem véletlen, hogy e jeles nap alkalmából hatalmas lakomákat tartanak az emberek, amiből hajdúszoboszlói szállásunk sem szeretne kimaradni!

Ha különleges helyszínen ismerkedne meg a Márton napi hagyományokkal és gazdag lakomán venne részt, látogasson el hajdúszoboszlói hotelünkbe, ahol a jeles naphoz kapcsolódva vonzó csomagajánlattal várjuk vendégeinket!

Hajdúszoboszlói szállásunk Márton Napi Libanapok ajánlata vissza nem térő lehetőség arra, hogy megismerkedjen a hagyományokkal, elmerüljön a magyar gasztronómiában, mindeközben wellness szolgáltatásokkal kényeztesse magát.

Ismerje meg csomagunkat, és további információkért érdeklődjön bátran elérhetőségeinken! Várjuk szeretettel!

 

Akciós szállás egész évben!

 

akciós szállás egész évbenVéget ért a nagy nyaralószezon, újra beköszöntött az ősz. Azonban sokan inkább ilyenkor szeretnek kikapcsolódni, sokaknak a nyári hónapokban nincs lehetőségük rá. Nekik kínálunk páratlan ajánlatot: akciós szállást egész évben!

Hajdúszoboszlói hotelünk egész évben akciós ajánlatokkal várja minden kedves vendégét. Gyönyörű környezetünkben lehetőség van a kirándulásra éppúgy, mint a gyógyfürdőzésre. Hajdúszoboszló az év minden szakában izgalmas programokkal, érdekes látnivalókkal áll a turisták rendelkezésére!

A Hotel Járja*** a Szent István park mellett található, ahol az ősz a legszebb formáját mutatja. Az egyre inkább a vörösbe, a barnába és a sárgába hajló színek elkápráztatják a látogatót, aki ezt látva biztosan nem bánja meg, hogy őszre halasztotta a kikapcsolódást. Ebben az időben már nincsen tömeg, és a friss levegőn hamar feltöltődik az ember, ám ha egy forró ital mellett relaxálna, a parkra hotelünkből is rálátás nyílik!

Szeretné inkább felidézni a nyarat egy remek fürdőzéssel? Szálláshelyünk az Aqua-Palace Élményfürdő szomszédságában van, így a borongós idő sem veheti el a kedvét, hogy átsétáljon, és belevesse magát a wellness élményekbe!

Pihenjen Hajdúszoboszlón, válassza a Hotel Járját, és bátran foglaljon szobát nálunk! Egész évben akciós ajánlatokkal várjuk vendégeinket!

 

Az Év Fürdője 2017

 

hajduszoboszlo ev furdoje

Magyarország összes fürdőhelyén, így Hajduszoboszlón is találkozhattál Az Év Fürdője versennyel a nyár folyamán. A szálláshelyünkön megszállt vendégek közül sokan adták le szavazatukat a hajdúszoboszlói fürdőkompexumra, amely a három kategória közül az év fürdője lett.

A fürdők három kategóriában versenyeztek egymással 2017. június 1. és augusztus 31. között.            A legnagyobb és legismertebb, valamint nagyvárosokban található fürdők “Az Év Fürdője 2017” kategóriában, a regionálisan ismert fürdők “Az Év Feltörekvő Fürdője 2017”, míg a kis településeken található kis fürdők “A Helyiek Kedvenc Fürdője 2017” kategóriákban indulhattak.
A három kategóriában közel 200 fürdő mérettette meg magát.
A versenyben összesen 167 ezer szavazat érkezett. Az év fürdője 2017 címet a Hungarospa Hajdúszoboszló szerezte meg, amely nemcsak az ország, de Európa legnagyobb fürdőkomplexuma is.
Medencéje 6200 négyzetméteres  vízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéje, a strand területén található csúszdaparkban 15 különféle pályából lehet választani.
A fürdő az idén ismételt, hiszen 2015-ben is rá szavaztak a legtöbben.

 

Hajdúszoboszló a 1970- es években

 

hoteljarja.hu retro jul 17Hajdúszoboszló a fürdőkompexuma, üdülőnegyede, igényes szállodái illetve gyógyhatású víze miatt Magyarország egyik kedvelt turisztikai célpontja.
Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében kimagasló.
Több éve az elsők között van  Hajdúszoboszló a legnépszerűbb települések között.
Hasonlóan volt ez a 70- es években is.
Akkoriban sokan Hajdúszoboszlón is SZOT üdülőkben, szállodákban pihentek, szinte fillérekért.
Azokban az időkben az üdülési jog az Alkotmányban szerepelt és néhány ezer forintért két hetet tölthettünk az ország legjobb helyein felépitett szakszervezeti üdülőkben. Akkoriban azt sem bántuk, hogy a pingpong ütőt a gondnoktól kellett elkérni és a szervezett kikapcsolodás a pihenésünk része volt.
Sok akkor épült hajdúszoboszlói szálloda ma is közkedvelt és neves szálláshely maradt.

 

 

 

Pihenjen aktívan, válasszon különleges helyszínt!

 

hoteljarja.hu 17julUtazást tervez a következő hetekben, de még nem tudja, hol töltse szabadnapjait? Fontosnak érzi, hogy végre kipihenje magát, ugyanakkor szeretne aktív programokon is részt venni? Amennyiben hajdúszoboszlói szállást választ, gyönyörű környezetben találhatja magát szállodánkban, ahol a különféle akciók sorában biztos, hogy Ön is talál kedvére valót.

Sokan alig várjuk, hogy elérkezzen az idő, amikor teljes mértékben kikapcsolódhatunk. Vannak közöttünk azonban olyan emberek, akik a nyugalom mellett aktivitásra is vágynak, távol a megszokott körülményektől. Ha a fürdőzés és hasonló pihentető lehetőségeken kívül mi is szívesen vennénk részt különböző programokon, érdemes hajdúszoboszlói hotelt keresnünk. Ebben a csodaszép városban a színvonalas szállodákon kívül különleges élményt nyújtó rendezvények is várnak bennünket. Fontos, hogy minden szempontra megfelelően ügyeljünk, hiszen csak akkor érezhetjük igazán jól magunkat, ha komfortos hajdúszoboszlói szállásunkon kívül az egyéb feltételek is teljes mértékben eleget tesznek igényeinknek. Hajdúszoboszló városa nem csak a gyógyvízzel kapcsolatban közismert és kedvelt, hanem olyan kedvező adottságokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően az év bármely szakaszában felhőtlenül érezhetjük magunkat.

 

 

Élvezze a kikapcsolódást hajdúszoboszlói szállásunkon!

 

hajdúszoboszlói szállásokA jó idő közeledtével egyre több emberben megfordul a hétvégi kikapcsolódás és utazás gondolata. Ilyenkor sokan szeretnek olyan úti célokat választani, ahol kényeztethetik testüket, lelküket és szellemüket is egyaránt. Hajdúszoboszlói szállásainkon mindezekre lehetősége nyílhat, hiszen számos gyógyfürdő és vízi park várja környezetünkben, ugyanakkor komfortos szobáink nyugalmában is kipihenheti fáradalmait! Mindezeken túl hajdúszoboszlói szállásaink úgy helyezkednek el, hogy minden fontos látnivaló könnyedén elérhető, akár gyalogosan, akár tömegközlekedéssel vagy autóval!

Testünket tehát a különböző gyógyfürdőkben kényeztethetjük, ahol akár masszázs szolgáltatást is igénybe vehetünk, lelkünk kikapcsolódásáért a hajdúszoboszlói szállások nyugalma és komfortja felel, míg lelkünk feltöltődéséért a környezet és a város látnivalói.

Ha Ön is szeretne kikapcsolódni, akár egyedül, családjával vagy barátaival, tekintse meg egyedülálló csomagajánlatainkat, és keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Tavaszi feltöltődés Hajdúszoboszlón!

 

hajdúszoboszlói hotelHabár a télnek már vége, a hatását még sokáig érezhetjük magunkon levertség, kimerültség, tavaszi fáradtság formájában. Ez ellen többféleképpen lehet védekezni, így például sporttal, sok friss zöldség, gyümölcs fogyasztásával, a testet, lelket frissítő programokkal. Mi egy remek tavaszi feltöltődési lehetőséget ajánlunk hajdúszoboszlói hotelünkben!

Foglaljon nálunk szállást, és vegye igénybe szolgáltatásainkat annak érdekében, hogy újult erővel folytathassa az évet! Érdemes beiktatni pár napot külön pihenésre, hogy újból erősnek, energikusnak és kipihentnek érezhesse magát.

Ahelyett, hogy megállás nélkül hajszolná magát és kimerítené utolsó tartalékait is, inkább álljon meg egy kicsit, és szakítson időt a relaxációra! Amennyiben olcsó hajdúszoboszlói szállásunkat választja, ráadásul anyagi tartalékairól sem kell lemondania, hiszen kedvező árakkal várjuk vendégeinket!

Ajánlataink között talál kifejezetten a tavaszi felfrissülést célzó programokat is helyet kaptak, bátran nézzen körül nálunk, és ismerje meg hajdúszoboszlói hotelünket! 

Üdülés Hajdúszoboszlón lánybúcsú alkalmával is!

 

Üdülés Hajdúszoboszlón lánybúcsú alkalmával is!A legénybúcsú mellett a lánybúcsúnak is nagy divatja van manapság, hiszen a menyasszonyokat is el kell búcsúztatni. A hagyományos módja ennek egy kis összejövetel szervezése, amin csak a női barátok, hölgy ismerősök vesznek részt és a menyasszonyt tréfás kihívások elé állítják. Ám egyre többen választják a nyüzsgés helyett inkább a feltöltődést és a szépülést, például egy üdülést Hajdúszoboszlón.

Utazzanak el egy hétvégére a nagy nap előtt, és tartsák a lánybúcsút Hotel Járjában! Egy hajdúszoboszlói üdülés keretein belül minden megvan, amire csak az ünneplő hölgykoszorúnak szüksége lehet. A közeli élményfürdő, a hotel wellness részlege és az ízletes ételek, italok mind csodás lehetőséget kínál arra, hogy a lánybúcsú összes résztvevője minőségi időt töltsön el a városban.

Válasszák az üdülést Hajdúszoboszlón, és foglaljanak időben szállást hotelünkben! Élvezzék a wellnesst, járják be a várost, pihenjenek és készüljenek az esküvőre nálunk, mindent megteszünk, hogy a menyasszony és barátnői jól érezzék magukat!

 

Lepje meg szeretteit!

ajandekuti250m

Referenciák / KITÜNTETÉSEK

SÓSTÓ ZOO KEDVEZMÉNYEK

sostozoo01a

Akcióink hírlevélben

 

Oldalainkon Cookie-kat(HTTP-sütiket) használunk a jobb működésért.