Hotel Járja*** - 4200, Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 6.  Telefon: +36-52-412-724 • Mobil: +36-30-9-452-663 • Fax: +36-52-535-577  Skype: jarja.panzio
facebook 1
youtube 1
twitter 1

googleplus 1

blog 1

 
 

Hajdúszoboszlói szállást keres tavaszi hosszú hétvégére? Hotel Járja!

 

 hoteljarja.hu19.marcius 2

Itt a tavasz, és a jó idő számos lehetőséget tartogat a kisebb pihenőkre, bármikor el lehet utazni a közelbe egy pár napos feltöltődés erejéig.


Az ország híres fürdővárosa, Hajdúszoboszló ideális úti cél egy hosszú hétvégére, hiszen programokban gazdag, barátságos város. Már csak egy ideális hajdúszoboszlói szállásra van szükség a tökéletes kikapcsolódáshoz.


A Hotel Járja több szempontból is előnyös hajdúszoboszlói szállásnak számít, ezért mindenképpen érdemes kipróbálni. Ha egyszer megszállt nálunk, tudni fogja, hogy ide érdemes visszatérni. A hotel a város központjában található, pár lépésre a híres élményfürdőtől, az Aqua Palace-tól, de a környéken van a Gyógyfürdő, a strand és az AquaPark is.


A frekventált elhelyezkedés mellett, hajdúszoboszlói szállásunkon kedves és képzett személyzet, kellemes, tiszta környezet, megfizethető árak várják a pihenni vágyó vendégeket. Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen fel minket bizalommal elérhetőségeink egyikén részletes tájékoztatásért!

 

 

Hajdúszoboszlói szállás az Aqua-Palace közelében!

 

 hoteljarja.hu19.marcius

A wellness programok nagyon népszerűek azoknak a körében, akik az aktív kikapcsolódás helyett inkább jobban szeretnek egy termálvizes medencében vagy masszázságyon fekve feltöltődni. Hajdúszoboszlói szállásunkon a teljeskörűen felszerelt wellness részleg biztosítja a feltöltő pihenést. Ha ez még nem lenne elég, további lehetőségek is kínálkoznak, hiszen Hajdúszoboszlón vagyunk, az ország egyik leghíresebb fürdővárosában!


Hajdúszoboszlói szállásunk a város szívében helyezkedik el, egészen pontosan a település egyik népszerű vonzereje, az Aqua-Palace közelében! Ha kicsit kimozdulnának és szeretnének új programokat felfedezni, nagyszerű lehetőség ebbe a sokoldalú élményfürdőbe ellátogatni.


Mivel a szállás az Aqua-Palace közelében helyezkedik el, nincs szükség arra, hogy utazzanak vagy gyalogoljanak, egyszerűen csak átsétálnak, és máris élvezhetik a látványos medencék, a kellemes termálvíz adta páratlan élményt.


Amennyiben szeretné megtapasztalni családjával, kedvesével vagy barátaival az igazi wellness élményt Hajdúszoboszlón, lépjen kapcsolatba velünk, foglaljon szobát hajdúszoboszlói szállásunkon!

 

 

 

 

Töltse az év első hosszú hétvégéjét hajdúszoboszlói szállásunkon!

 

 hosszú hétvége

Szerencsére már nem kell sokat várni az év első hosszú hétvégéjére. Sokan szeretnék ezt a pár napot az otthonuktól távol tölteni, azonban a kérdés az, hogy hova utazzanak egy kis tavaszi feltöltődésre. Ha Ön sem találta még meg a választ, és kétségbe van esve az idő rövidsége miatt, ne aggódjon, ugyanis hajdúszoboszlói szállásunk olyan ajánlatot biztosít a három napos ünnepre, amit biztosan nem fog visszautasítani!

Hajdúszoboszlói szállásunkon a március 15.-i hosszú hétvégére kedvező csomagajánlatot vehet igénybe, amivel garantáltan feltöltődhet a téli időszak után. Ha él a lehetőséggel, hajdúszoboszlói szállásunkon a nálunk eltöltött napokat ízletes reggelivel kezdheti. Wellness részlegünk használatának köszönhetően testi és lelki kényeztetésben részesülhet, a felejthetetlen élményekhez pedig belépőt biztosítunk az Aqua Palace fürdőbe. Mindez kellő energiát ad az Ön előtt álló tavaszi időszakhoz, így könnyedén veheti az akadályokat otthon és a munkahelyén egyaránt.

Foglaljon szobát hajdúszoboszlói szállásunk csomagajánlatának keretein belül, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Húsvétkor válassza a pihenést: várjuk szeretettel hajdúszoboszlói szállásunkon!

hajdúszoboszlói szállás

 

A legtöbb családban a húsvét legalább olyan készülődéssel, rohanással jár, mint a karácsony, így sokaknak ez az időszak sem a pihenésről szól. Ha Önnek évek óta a takarítást, főzést és kapkodást jelenti az ünnep, és idén szeretné inkább kikapcsolódással tölteni ezt a pár napot, várjuk szeretettel hajdúszoboszlói szállásunkon!

Hajdúszoboszlói szállásunk az ünnep időszakára is kedvező ajánlattal várja a pihenni vágyó vendégeket. Húsvét alkalmából kényeztető wellness szolgáltatásokat vehet igénybe, és a családnak strandélményt is ajándékozhat, ugyanis a csomag keretein belül személyenként egy Aqua-Palace belépőt is biztosítunk. Hajdúszoboszlói szállásunkon csendes, nyugodt körülmények között kapcsolódhat ki, így a húsvét végre Önnek és a családnak is igazi ünneppé válhat.

Szerezzen maradandó élményeket Ön is ebben az időszakban, foglalja le szobáját mihamarabb az ajánlat keretein belül, ehhez pedig vegye fel a kapcsolatot hajdúszoboszlói szállásunkkal!

 

Egy kihagyhatatlan hajdúszoboszlói hotel, ha a városban jár!

 

hoteljarja.hu2019.01

 

 

Kirándulni a kellemes időtöltés miatt megyünk. Ennek része az is, hogy egy számunkra megfelelő szálláson tölthessük el a lefoglalt éjszakákat.

Nincs is annál kellemetlenebb, amikor a lefoglalt szállás nem felel meg a kívánalmaknak és az elvárásoknak. Hajdúszoboszlói hotelünkkel bizonyára Ön is maradéktalanul meg lesz elégedve. A Hotel Járja egyike Hajdúszoboszló patinás hoteljeinek, amik már évek óta nívós szállásként állnak az igényes vendégek rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal és foglaljon szobát hajdúszoboszlói hotelünkben, ha városunkban jár! Üzleti ügyben jár a környéken, esetleg átutazóban van vagy nyaralni szeretne? Pihenni vagy aktív programokban részt venni?

Vegye igénybe hotelünk szolgáltatásait és aludjon egy olyan szálláson, amivel minden szempontból elégedett lesz! Kedves és mindenekelőtt profi személyzet várja és gondoskodik arról, hogy otthon érezze magát. Központi helyen elhelyezkedő, könnyen megközelíthető, színvonalas hajdúszoboszlói hotelünkben egész évben várjuk vendégeinket. A honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén felveheti velünk a kapcsolatot és informálódhat a foglalásról.

 

 

 

 

Hajdúszoboszló szállás akció: a két ünnep között is jut ideje feltöltődni!

 hoteljarja.hu ket unnep kozott 2018

 

 

Elutazna valahová a két ünnep között? Tökéletes időzítés arra, hogy kicsit kifújja magát a nagy karácsonyi hajrát követően és felkészüljön a szilveszteri vigasságra is! A Hotel Járjában mindig talál valamilyen hajdúszoboszlói szállás akciót, így a két ünnep közöttre szólót is!
Szabaduljon fel egy kicsit a karácsony stressze és fáradalmai alól, ajándékozza meg magát egy kis semmittevéssel, pihenéssel!

Mit kínálunk vendégeinknek az aktuális hajdúszoboszlói szállás akció keretén belül? A legszívélyesebb fogadtatást és a legfigyelmesebb kiszolgálást nyújtjuk vendégeinkenk, mindenkit igazi vendégszeretettel halmozunk el! Tiszta, modern szobákban szállásoljuk el és svédasztalos reggelivel várjuk reggelente. Annak érdekében, hogy az itt tartózkodás minél pihentetőbb legyen, wellness részleget is működtetünk, olyan programokkal, mint amilyen az infra-, finn szauna, jacuzzi, kondigépek, Ceragem masszázságy.

Ön ne törődjön semmivel, csak legyen a vendégünk, használja ki hajdúszoboszlói szállás akciónkat a két ünnep között is! A részletekről elérhetőségeink ebármelyikén érdeklődhet!

 

 

 

 

Gálavacsora a Hotel Járja*** 10 éves születésnapja alkalmából!

 

hoteljarja.hu 2018 galavacsoraHajdúszoboszló ismert és kedvelt fürdőváros, ahol egyaránt szeretnek pihenni a gyógyulni vágyók és azok is, akiket a városnézés érdekel. Nélkülük mi sem tartanánk ott, ahol ma. Hajdúszoboszlói hotelünk népszerű a városba érkezők körében, hiszen nálunk együtt van minden egy tartalmas kikapcsolódáshoz.
Augusztusban volt tíz éve, hogy hajdúszoboszlói hotelünk megnyitotta kapuit a vendégek előtt, és ma is sikeresen működünk. Ezt a tíz évet szeretnénk megünnepelni egy színvonalas gálavacsorával a közeljövőben. A gálavacsorát mindazok tiszteletére rendezzük, akik velünk voltak az elmúlt években. Szívesen látunk mindenkit a gálavacsoránkon, aki hajdúszoboszlói hotelünket eddig is kedvelte, szerette és a jövőben is előnyben részesíti.
Az évek alatt minden egyes nap igyekeztünk a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon teljesíteni a feladatainkat és vendégeinknek kellemes, nyugodt és nívós kikapcsolódást biztosítani. Jöjjön el gálavacsoránkra, és ünnepelje meg velünk az elmúlt tíz évet! Várjuk szeretettel hajdúszoboszlói hotelünkben, a részletekről elérhetőségeinken érdeklődhet!

 

 

Búcsúztassa a nyarat a Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztiválon!

 

hoteljarja.hu 2018 szept 2

Önnek van már terve hétvégére? Még nincsen? Mit szólna egy rövid, de annál tartalmasabb kiruccanáshoz Hajdúszoboszlóra? Ebben az időben rendezik meg a Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivált, amit Önnek is érdemes felfedeznie!

Az idő még kellően nyárias ahhoz, hogy ilyen kirándulásokat tervezzen, ha pedig az időjárás elég kegyes, akár a szomszédos Aqua Palace élményfürdőben is megmártózhat a vízben. Hajdúszoboszlói hotelünkben szállást foglalhat hétvégére és kiélvezheti a napos szeptemberi kikapcsolódás minden örömét. Kényelmes szobákban szállhat meg, használhatja a wellness részleget és élvezheti a kedves vendégszeretetet, amit személyzetünk tanúsít.

A Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál nagyszerű alkalom arra, hogy egészséges ételeket kóstoljon, felfedezzen új ízeket és megismerje a legújabb gasztronómiai trendeket. Természetesen egy kis borkóstolás is belefér a programba, hiszen számos neves borászat termékei elérhetőek lesznek a fesztiválon.

 

Lenyűgözően modern medencékben fürödhetnek a gyermekek is!

 

hoteljarja.hu 18 augusztusA kánikulában kevés frissítőbb dolog létezik, mint egy mártózás a vízben. Természetesen gyermekeink is legalább annyira megérzik a meleget, mint mi, így nekik is éppen olyan joguk van a fürdőzéshez, mint nekünk. Erről a hajdúszoboszlói strand sem feledkezett meg: vadonatúj gyermekmedencékkel biztosítják a csemeték önfeledt szórakozását és frissítő csobbanását! A fürdőhelyek között tanuló-, illetve pancsolómedencék is vannak, így azok a gyermekek is szórakozásra találhatnak, akik még bizonytalanabbak a vízben.

A medencék állatfigurás csúszdákkal is kedveskednek a kicsiknek. Az állatos dekorációk és állatszobrok sűrű megjelenítése arra hivatott, hogy a természetet még közelebb hozza a gyermekek számára. A hajdúszoboszlói strand vadonatúj medencéi mellett ráadásul nyári sátorok, animációk és színes programok várják a hűsítő árnyékra vágyó gyerkőcöket.

A hajdúszoboszlói strand természetesen maximális figyelmet biztosított az új gyermekmedencék biztonságossá tételére, így Ön nyugodt szívvel engedheti gyermekét a csillogó vízbe! Foglaljon szállást nálunk, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Nyári élmények a hajdúszoboszlói aquaparkban!

 

hoteljarja.hu 2018 júli

Ön is azok közé tartozik, akik el sem tudják képzelni a nyarukat víz és vizes programok nélkül? A strandon, vízparton töltött idővel semmi más nem ér fel, a kéklő ég alatt fürdőzni, a legtöbben erre vágyunk, ha beköszönt a nyár.

A hajdúszoboszlói aquaparkban nemcsak a strandolásra van lehetősége annak, aki úgy dönt, hogy meglátogatja a híres fürdőváros komplexumát, de izgalmas élményekben is része lehet. A hatalmas területen fekvő hajdúszoboszlói aquaparkban a strandolás élményét magasabb szintre emelték, köszönhetően az igényes és fantáziadús kivitelezésnek. A több medencéből álló aquaparkban minden helyszínen tematikus díszletek veszik körül a vendégeket, a hatalmas és sokféle csúszdák kínálata pedig még kalandosabb programot ígér.

Ha még nem járt a hajdúszoboszlói aquaparkban, az idei nyár kitűnő alkalom arra, hogy pótolja, és szert tegyen fantasztikus nyári élményekre. A tengerparton érezheti magát, pedig csak hazánkban jár! Foglaljon szállást hajdúszoboszlói hotelünkben, és töltse kellemesen a nálunk töltött időt! Bátran keressen minket elérhetőségeinken szobafoglalással és bővebb információkkal kapcsolatban!

 

 

Fürdőzzön városunkban, pihenjen hajdúszoboszlói szállásunkon!

 

 

hoteljarja.hu 2018 júniHajdúszoboszló Magyarország egyik leghíresebb fürdővárosa, ahol számos lehetőség adódik a kikapcsolódásra.
Egyszerre lehet gyógyulni és felfrissülni, miközben csodás környezetben, prémium szolgáltatásokkal körülvéve
feledhetjük el a hétköznapok fáradalmait egy kiváló hajdúszoboszlói szálláson.
Ön is szeretné ezen a nyáron élményfürdőben lógatni a lábát, termálvízben relaxálni?
Ezt mind megteheti Hajdúszoboszlón, ahol négy különböző fürdő komplexum várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket.
A nyári kánikulában nincs is jobb, mint egy egész napos fürdőzés, este pedig neki lehet vágni a városnak és részt venni a különféle,
izgalmas eseményeken.Forduljon hozzánk bizalommal, és foglaljon szobát hajdúszoboszlói szállásunkon, mielőtt a városba érkezik,
hogy garantált legyen a komfortos kikapcsolódás a nyaralás kalandos napjai után! Hajdúszoboszlói szállásunk három csillagos
kényelemmel várja vendégeit, és biztosítja a zavartalan pihenést!

 

 

 

Komfortos hajdúszoboszlói szálloda:

Nem csak a termálvíz miatt érdemes a városba látogatni!

hoteljarja.hu.18.májusHajdúszoboszlói szállodánk a Fürdőnegyedben található, így tökéletes kikapcsolódást biztosít a passzív pihenés kedvelőinek. A város méltán híres termálfürdőjéről, azonban érdemes egy kis sétát tenni a városban is, mert sok szép látnivaló várja az érdeklődőket.
A belváros hajdúszoboszlói szállodánktól nem messze található, leghíresebb épülete a Kálvin-téri református templom, amely eredetileg gótikus volt, ám a 18. században barokk stílusban újították fel. Előtte emlékmű áll az első világháború magyar áldozatainak emlékére.
Érdemes megtekinteni a  Szent László tiszteletére épített római katolikus felekezet templomát és a Bocskai Múzeumot is. Az udvarán különleges mezőgazdaság-történeti kiállítás és speciális, alumínium harangok együttese látható.
Szeretné Ön is felfedezni Hajdúszoboszlót, majd este kiélvezni a wellness adta lehetőségeket? Válassza hajdúszoboszlói szállodánkat, és biztosan nem fog csalódni! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Élvezze a tavaszt hajdúszoboszlói hotelünkben!

 

hoteljarja.hu 18 áprilisTavasszal az emberek sokkal nagyobb kedvvel indulnak útnak, ezért nem véletlen, hogy ebben az időszakban országszerte megtelnek a szállodák. Ha Ön is kedvet kapott a napsütéstől és a jó időtől, azonban nem tudja, hogy hol tudna igazán kikapcsolódni, döntsön hajdúszoboszlói hotelünk mellett!
Hajdúszoboszlót senkinek sem kell bemutatni, a város világhírű gyógyvizében mindenki szeretne megmártózni legalább egyszer, így, ha hajdúszoboszlói hotelünk mellett dönt, az Ön álma is valóra válhat. A fürdőzés fáradalmait kellően ki tudja pihenni komfortos, harmonikus szobáinkban, és ha valódi kényeztetésre vágyik, wellness szolgáltatásainkkal testét és lelkét is feltöltheti.
Hajdúszoboszlói hotelünk folyamatosan készül aktualitásokkal is, így a közelgő május elseje alkalmából is tartogatunk leendő vendégeink számára kedvező csomagajánlatokat. Tekintse meg ezeket, és ha kérdései lennének, vagy szobát foglalna, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

 

Üdülés Hajdúszoboszlón lánybúcsú alkalmával is!

 

hoteljarja.hu 18 marciusA legénybúcsú mellett a lánybúcsúnak is nagy divatja van manapság, hiszen a menyasszonyokat is el kell búcsúztatni. A hagyományos módja ennek egy kis összejövetel szervezése, amin csak a női barátok, hölgy ismerősök vesznek részt és a menyasszonyt tréfás kihívások elé állítják. Ám egyre többen választják a nyüzsgés helyett inkább a feltöltődést és a szépülést, például egy üdülést Hajdúszoboszlón.
Utazzanak el egy hétvégére a nagy nap előtt, és tartsák a lánybúcsút Hotel Járjában! Egy hajdúszoboszlói üdülés keretein belül minden megvan, amire csak az ünneplő hölgykoszorúnak szüksége lehet. A közeli élményfürdő, a hotel wellness részlege és az ízletes ételek, italok mind csodás lehetőséget kínál arra, hogy a lánybúcsú összes résztvevője minőségi időt töltsön el a városban.
Válasszák az üdülést Hajdúszoboszlón, és foglaljanak időben szállást hotelünkben! Élvezzék a wellnesst, járják be a várost, pihenjenek és készüljenek az esküvőre nálunk, mindent megteszünk, hogy a menyasszony és barátnői jól érezzék magukat!

 

 

Komfortos hajdúszoboszlói szállást keres? Töltsön egy ünnepi hétvégét nálunk!

 

hoteljarja.hu 18 februárEgy utazást érdemes időben megszervezni, hiszen számos részletre kell ügyelni, időben kell jegyet foglalni az utazáshoz, szállást találni, programokról gondoskodni. Önnek vannak már tervei a márciusi, ünnepi hétvégére? Nekünk már van ajánlatunk!
Töltse március második hétvégéjét a csodás Hajdúszoboszlón, és pihenjen a Hotel Járjában! Nem fogja megbánni, ha ellátogat márciusban az ország keleti részébe, és hajdúszoboszlói szállásunkon kapcsolódik ki!
A tél végére sokaknak kifogynak az energia tartalékaik, ezért a tavasz beköszöntésével ideje feltöltődni! Erre kínál remek megoldást hajdúszoboszlói szállásunk, wellness programokkal és kellemes pihenési lehetőséggel várjuk vendégeinket. Jöjjön el kedvesével vagy hozza az egész családot, hogy együtt töltődhessenek fel ebben a négy napban! Jacuzzi, infraszauna és finn szauna, Ceragem masszázságy, valamint konditerem is a rendelkezésükre áll ezen a hosszú hétvégén.
Válassza ünnepi csomagunkat, és foglaljon szobát hajdúszoboszlói szálláson! Fedezze fel a várost, ejtőzzön a gyógyvízben, használja ki vendégszeretetünket, és szerezzen egy nyugodt márciusi hétvégét magának! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

 

Pihenjen januárban is hajdúszoboszlói hotelünkben!

 

hajdúszoboszlói hotelVitathatatlan, hogy az év legrosszabb és legegyhangúbb hónapja a január, ezért ilyenkor minden ember a túlélést célozza meg. Ehhez léteznek bevált praktikák, például az utazások, hiszen új élményekkel lehet igazán kibírni a szürke téli hónapot. Ha Ön is otthonától távol szeretne pihenni, új élményeket szerezni, kapcsolódjon ki hajdúszoboszlói hotelünkben!

Hajdúszoboszlói hotelünk januárban sem feledkezik meg arról, hogy vonzó ajánlatokkal várja a vendégeket. Mivel nekünk sem könnyű elviselni ezt az időszakot, átérezzük a problémát, így az aktuális csomagajánlatuk is a januári depressziót igyekszik eloszlatni, mégpedig wellness napokkal! Hajdúszoboszlói hotelünk wellness ajánlatában a testet és a lelket kényeztető szolgáltatások szerepelnek, amelyeknek igénybevételével kellő energiával töltődhet fel. Ennek köszönhetően sokkal könnyebben átvészelheti a januárt!

Pihenjen hajdúszoboszlói hotelünkben, foglaljon szobát aktuális csomagajánlatunk keretein belül, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Hajdúszoboszlói szállás: szilveszterezzen akciós áron!

 

hajdúszoboszlói szállás akcióMindig is szeretett volna Hajdúszoboszlón Szilveszterezni? Itt az alkalom, most csapjon le hajdúszoboszlói szállás akciónkra, és foglaljon szobát az év elbúcsúztatásának utolsó napjaira!

Szilveszterkor mindenki arra vágyik, hogy egy kicsit elengedhesse magát, hogy jó ételeket ehessen, hogy a barátai körében koccinthasson éjfélkor. Gondtalan szórakozásra, üdítő pihenésre és egy kis wellnessre áhítozik. Jöjjön, szálljon meg nálunk, hiszen mindent biztosítani tudunk, amire egy szilveszteri vendég csak vágyhat! Három éjszaka, és szállással, félpanzióval, fantasztikus szilveszteri mulatsággal kedveskedünk hajdúszoboszlói szállásunk akciójának keretében!

Jöjjön barátokkal, családdal, vagy a kedvesével, és pihenjék ki a karácsony, az elmúlt hónapok fáradalmait! Lazítsanak a wellnessben, próbálják ki a szaunát, a masszázst, vagy a pezsgőfürdőt, az év utolsó estéjén pedig vessék bele magukat a mulatozásba! Minőségi ételekkel, három csillagos ellátással, kedves személyzettel és feledhetetlen szilveszterrel várja hajdúszoboszlói szállás akciónk!

 

Kapcsolódjon ki hajdúszoboszlói hotelünkben Márton nap alkalmából!


hajdúszoboszlói szállásA Márton nap hazánkban igazán kitüntetett figyelmet kap, ugyanis a népi hagyományok szerint ekkor fejeződnek be a mezőgazdasági munkák és megkezdődhet a készülődés az advent időszakára. Márton napja a karácsony előtti 40 napos böjt utolsó napja, ezért nem véletlen, hogy e jeles nap alkalmából hatalmas lakomákat tartanak az emberek, amiből hajdúszoboszlói szállásunk sem szeretne kimaradni!

Ha különleges helyszínen ismerkedne meg a Márton napi hagyományokkal és gazdag lakomán venne részt, látogasson el hajdúszoboszlói hotelünkbe, ahol a jeles naphoz kapcsolódva vonzó csomagajánlattal várjuk vendégeinket!

Hajdúszoboszlói szállásunk Márton Napi Libanapok ajánlata vissza nem térő lehetőség arra, hogy megismerkedjen a hagyományokkal, elmerüljön a magyar gasztronómiában, mindeközben wellness szolgáltatásokkal kényeztesse magát.

Ismerje meg csomagunkat, és további információkért érdeklődjön bátran elérhetőségeinken! Várjuk szeretettel!

 

Akciós szállás egész évben!

 

akciós szállás egész évbenVéget ért a nagy nyaralószezon, újra beköszöntött az ősz. Azonban sokan inkább ilyenkor szeretnek kikapcsolódni, sokaknak a nyári hónapokban nincs lehetőségük rá. Nekik kínálunk páratlan ajánlatot: akciós szállást egész évben!

Hajdúszoboszlói hotelünk egész évben akciós ajánlatokkal várja minden kedves vendégét. Gyönyörű környezetünkben lehetőség van a kirándulásra éppúgy, mint a gyógyfürdőzésre. Hajdúszoboszló az év minden szakában izgalmas programokkal, érdekes látnivalókkal áll a turisták rendelkezésére!

A Hotel Járja*** a Szent István park mellett található, ahol az ősz a legszebb formáját mutatja. Az egyre inkább a vörösbe, a barnába és a sárgába hajló színek elkápráztatják a látogatót, aki ezt látva biztosan nem bánja meg, hogy őszre halasztotta a kikapcsolódást. Ebben az időben már nincsen tömeg, és a friss levegőn hamar feltöltődik az ember, ám ha egy forró ital mellett relaxálna, a parkra hotelünkből is rálátás nyílik!

Szeretné inkább felidézni a nyarat egy remek fürdőzéssel? Szálláshelyünk az Aqua-Palace Élményfürdő szomszédságában van, így a borongós idő sem veheti el a kedvét, hogy átsétáljon, és belevesse magát a wellness élményekbe!

Pihenjen Hajdúszoboszlón, válassza a Hotel Járját, és bátran foglaljon szobát nálunk! Egész évben akciós ajánlatokkal várjuk vendégeinket!

 

Az Év Fürdője 2017

 

hajduszoboszlo ev furdoje

Magyarország összes fürdőhelyén, így Hajduszoboszlón is találkozhattál Az Év Fürdője versennyel a nyár folyamán. A szálláshelyünkön megszállt vendégek közül sokan adták le szavazatukat a hajdúszoboszlói fürdőkompexumra, amely a három kategória közül az év fürdője lett.

A fürdők három kategóriában versenyeztek egymással 2017. június 1. és augusztus 31. között.            A legnagyobb és legismertebb, valamint nagyvárosokban található fürdők “Az Év Fürdője 2017” kategóriában, a regionálisan ismert fürdők “Az Év Feltörekvő Fürdője 2017”, míg a kis településeken található kis fürdők “A Helyiek Kedvenc Fürdője 2017” kategóriákban indulhattak.
A három kategóriában közel 200 fürdő mérettette meg magát.
A versenyben összesen 167 ezer szavazat érkezett. Az év fürdője 2017 címet a Hungarospa Hajdúszoboszló szerezte meg, amely nemcsak az ország, de Európa legnagyobb fürdőkomplexuma is.
Medencéje 6200 négyzetméteres  vízfelületével Közép-Európa legnagyobb épített medencéje, a strand területén található csúszdaparkban 15 különféle pályából lehet választani.
A fürdő az idén ismételt, hiszen 2015-ben is rá szavaztak a legtöbben.

 

Hajdúszoboszló a 1970- es években

 

hoteljarja.hu retro jul 17Hajdúszoboszló a fürdőkompexuma, üdülőnegyede, igényes szállodái illetve gyógyhatású víze miatt Magyarország egyik kedvelt turisztikai célpontja.
Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében kimagasló.
Több éve az elsők között van  Hajdúszoboszló a legnépszerűbb települések között.
Hasonlóan volt ez a 70- es években is.
Akkoriban sokan Hajdúszoboszlón is SZOT üdülőkben, szállodákban pihentek, szinte fillérekért.
Azokban az időkben az üdülési jog az Alkotmányban szerepelt és néhány ezer forintért két hetet tölthettünk az ország legjobb helyein felépitett szakszervezeti üdülőkben. Akkoriban azt sem bántuk, hogy a pingpong ütőt a gondnoktól kellett elkérni és a szervezett kikapcsolodás a pihenésünk része volt.
Sok akkor épült hajdúszoboszlói szálloda ma is közkedvelt és neves szálláshely maradt.

 

 

 

Pihenjen aktívan, válasszon különleges helyszínt!

 

hoteljarja.hu 17julUtazást tervez a következő hetekben, de még nem tudja, hol töltse szabadnapjait? Fontosnak érzi, hogy végre kipihenje magát, ugyanakkor szeretne aktív programokon is részt venni? Amennyiben hajdúszoboszlói szállást választ, gyönyörű környezetben találhatja magát szállodánkban, ahol a különféle akciók sorában biztos, hogy Ön is talál kedvére valót.

Sokan alig várjuk, hogy elérkezzen az idő, amikor teljes mértékben kikapcsolódhatunk. Vannak közöttünk azonban olyan emberek, akik a nyugalom mellett aktivitásra is vágynak, távol a megszokott körülményektől. Ha a fürdőzés és hasonló pihentető lehetőségeken kívül mi is szívesen vennénk részt különböző programokon, érdemes hajdúszoboszlói hotelt keresnünk. Ebben a csodaszép városban a színvonalas szállodákon kívül különleges élményt nyújtó rendezvények is várnak bennünket. Fontos, hogy minden szempontra megfelelően ügyeljünk, hiszen csak akkor érezhetjük igazán jól magunkat, ha komfortos hajdúszoboszlói szállásunkon kívül az egyéb feltételek is teljes mértékben eleget tesznek igényeinknek. Hajdúszoboszló városa nem csak a gyógyvízzel kapcsolatban közismert és kedvelt, hanem olyan kedvező adottságokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően az év bármely szakaszában felhőtlenül érezhetjük magunkat.

 

 

Élvezze a kikapcsolódást hajdúszoboszlói szállásunkon!

 

hajdúszoboszlói szállásokA jó idő közeledtével egyre több emberben megfordul a hétvégi kikapcsolódás és utazás gondolata. Ilyenkor sokan szeretnek olyan úti célokat választani, ahol kényeztethetik testüket, lelküket és szellemüket is egyaránt. Hajdúszoboszlói szállásainkon mindezekre lehetősége nyílhat, hiszen számos gyógyfürdő és vízi park várja környezetünkben, ugyanakkor komfortos szobáink nyugalmában is kipihenheti fáradalmait! Mindezeken túl hajdúszoboszlói szállásaink úgy helyezkednek el, hogy minden fontos látnivaló könnyedén elérhető, akár gyalogosan, akár tömegközlekedéssel vagy autóval!

Testünket tehát a különböző gyógyfürdőkben kényeztethetjük, ahol akár masszázs szolgáltatást is igénybe vehetünk, lelkünk kikapcsolódásáért a hajdúszoboszlói szállások nyugalma és komfortja felel, míg lelkünk feltöltődéséért a környezet és a város látnivalói.

Ha Ön is szeretne kikapcsolódni, akár egyedül, családjával vagy barátaival, tekintse meg egyedülálló csomagajánlatainkat, és keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Tavaszi feltöltődés Hajdúszoboszlón!

 

hajdúszoboszlói hotelHabár a télnek már vége, a hatását még sokáig érezhetjük magunkon levertség, kimerültség, tavaszi fáradtság formájában. Ez ellen többféleképpen lehet védekezni, így például sporttal, sok friss zöldség, gyümölcs fogyasztásával, a testet, lelket frissítő programokkal. Mi egy remek tavaszi feltöltődési lehetőséget ajánlunk hajdúszoboszlói hotelünkben!

Foglaljon nálunk szállást, és vegye igénybe szolgáltatásainkat annak érdekében, hogy újult erővel folytathassa az évet! Érdemes beiktatni pár napot külön pihenésre, hogy újból erősnek, energikusnak és kipihentnek érezhesse magát.

Ahelyett, hogy megállás nélkül hajszolná magát és kimerítené utolsó tartalékait is, inkább álljon meg egy kicsit, és szakítson időt a relaxációra! Amennyiben olcsó hajdúszoboszlói szállásunkat választja, ráadásul anyagi tartalékairól sem kell lemondania, hiszen kedvező árakkal várjuk vendégeinket!

Ajánlataink között talál kifejezetten a tavaszi felfrissülést célzó programokat is helyet kaptak, bátran nézzen körül nálunk, és ismerje meg hajdúszoboszlói hotelünket! 

Üdülés Hajdúszoboszlón lánybúcsú alkalmával is!

 

Üdülés Hajdúszoboszlón lánybúcsú alkalmával is!A legénybúcsú mellett a lánybúcsúnak is nagy divatja van manapság, hiszen a menyasszonyokat is el kell búcsúztatni. A hagyományos módja ennek egy kis összejövetel szervezése, amin csak a női barátok, hölgy ismerősök vesznek részt és a menyasszonyt tréfás kihívások elé állítják. Ám egyre többen választják a nyüzsgés helyett inkább a feltöltődést és a szépülést, például egy üdülést Hajdúszoboszlón.

Utazzanak el egy hétvégére a nagy nap előtt, és tartsák a lánybúcsút Hotel Járjában! Egy hajdúszoboszlói üdülés keretein belül minden megvan, amire csak az ünneplő hölgykoszorúnak szüksége lehet. A közeli élményfürdő, a hotel wellness részlege és az ízletes ételek, italok mind csodás lehetőséget kínál arra, hogy a lánybúcsú összes résztvevője minőségi időt töltsön el a városban.

Válasszák az üdülést Hajdúszoboszlón, és foglaljanak időben szállást hotelünkben! Élvezzék a wellnesst, járják be a várost, pihenjenek és készüljenek az esküvőre nálunk, mindent megteszünk, hogy a menyasszony és barátnői jól érezzék magukat!

 

Lenyűgözően modern medencékben fürödhetnek a gyermekek is!

 

Lenyűgözően modern medencékben fürödhetnek a gyermekek is!A kánikulában kevés frissítőbb dolog létezik, mint egy mártózás a vízben. Természetesen gyermekeink is legalább annyira megérzik a meleget, mint mi, így nekik is éppen olyan joguk van a fürdőzéshez, mint nekünk. Erről a hajdúszoboszlói strand sem feledkezett meg: vadonatúj gyermekmedencékkel biztosítják a csemeték önfeledt szórakozását és frissítő csobbanását! A fürdőhelyek között tanuló-, illetve pancsolómedencék is vannak, így azok a gyermekek is szórakozásra találhatnak, akik még bizonytalanabbak a vízben.

A medencék állatfigurás csúszdákkal is kedveskednek a kicsiknek. Az állatos dekorációk és állatszobrok sűrű megjelenítése arra hivatott, hogy a természetet még közelebb hozza a gyermekek számára. A hajdúszoboszlói strand vadonatúj medencéi mellett ráadásul nyári sátorok, animációk és színes programok várják a hűsítő árnyékra vágyó gyerkőcöket.

A hajdúszoboszlói strand természetesen maximális figyelmet biztosított az új gyermekmedencék biztonságossá tételére, így Ön nyugodt szívvel engedheti gyermekét a csillogó vízbe! Foglaljon szállást nálunk, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

 

Legyen hajdúszoboszlói hotelünk vendége!

Legyen hajdúszoboszlói hotelünk vendége!Hajdúszoboszló kedvelt fürdőváros, egyben az ország egyik népszerű turisztikai célpontja is.

Programokból nincs hiány, gyönyörű környezet, barátságos miliő veszi körbe a látogatót. Minden adott a kellemes pihenéshez, csak egyetlen kihívás marad, azt kell eldönteni, hogy hol szálljon meg, ha a városban jár. Hajdúszoboszlói hotelünk elsőre talán csak egy szállásnak hangzik a sok közül, de több ennél!

A Hotel Járja olyan hajdúszoboszlói hotel, ahol nem csupán csak egyszer szállnak meg a vendégek. Mi az a fajta hotel vagyunk, ahol valóban létezik a szeretetteljes légkör, a szívélyes fogadtatás, a vendégek felé áradó figyelem. Mindez a Hotel Járjában magas szintű profizmussal párosul, aminek köszönhetően nyugodt környezetet, kellemes kiszolgálást, sokoldalú szolgáltatásokat biztosítunk vendégeinknek.

Ha pontosan ilyen szállásra vágyik, és egy barátságos, otthonos hangulatú helyen foglalna szobát, hajdúszoboszlói hotelünk Ön előtt is nyitva áll! A szobafoglalással kapcsolatban keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén!

 

Ünnepelje velünk a karácsonyt, válassza a valódi pihenést!

Ünnepelje velünk a karácsonyt, válassza a valódi pihenést! Karácsony előtt kivétel nélkül minden ember eltervezi, hogy az ünnepi időszakot a pihenésre és a kikapcsolódásra fogja felhasználni. Sajnos a legtöbb esetben ez egyszerűen kivitelezhetetlenné válik, ugyanis a közös családi ünnepségek, rokonlátogatások megkövetelik a készülődést, így tulajdonképpen egy percet sem pihennek a karácsonyi időszakban. Ha Ön idén valóban pihenéssel és kikapcsolódással szeretné megünnepelni a karácsonyt, válassza hajdúszoboszlói szállásunk karácsonyi ajánlatát!

Évről évre tapasztaljuk, hogy az embereknek kinyílik a szemük a karácsonyi pihenéssel kapcsolatban, vagyis rájönnek arra, hogy az nem számít kikapcsolódásnak, hogy folyamatosan készülnek, vásárolnak, takarítanak, vagy utaznak, így egyre több foglalással találkozunk hajdúszoboszlói szállásunkon a karácsonyi időszakra. Ennek ellenére jellemző az is, hogy sokan ilyenkor otthon maradnak, és szigorúan a pihenésnek szentelik az ünnepet, azonban ezt igencsak nehéz kivitelezni. Már önmagában az ünnepi hangulat megteremtése készülődéssel jár, a váratlan vendégekről nem is beszélve. A tartalmas pihenés megvalósításához az embereknek ki kell lépniük az otthonukból, és egy valóban nyugodt, csendes környezetben kell megünnepelniük a karácsonyt, ahol mások gondoskodnak az ünnepi hangulat megteremtéséről.

Hajdúszoboszlói szállásunk munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a karácsony valóban meghitt, nyugodt ünnep legyen. Az erre az időszakra vonatkozó csomagunkat december 21.-től egészen december 27.-ig vehetik igénybe leendő vendégeink. Az ünnepet hajdúszoboszlói szállásunkon a pihenés mellett testi és lelki feltöltődéssel tölthetik, december 24.-én pedig ünnepi ebéddel várjuk a családokat, párokat és mindazokat, akik megelégelték, hogy a karácsony az utóbbi évek élményei miatt elveszítette valódi szépségét.

Tegye emlékezetessé a karácsonyt kedvese, vagy családja számára! Ha felkeltette érdeklődését hajdúszoboszlói szállásunk karácsonyi ajánlata, és szeretne szállást foglalni az ünnepi időszakra, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Lepje meg szeretteit!

ajandekuti250m

Referenciák / KITÜNTETÉSEK

SÓSTÓ ZOO KEDVEZMÉNYEK

sostozoo01a

 

Oldalainkon Cookie-kat(HTTP-sütiket) használunk a jobb működésért.