skip to Main Content
Hajdúszoboszlói Szállás: Szilveszterezzen Akciós áron!

Hajdúszoboszlói szállás: szilveszterezzen akciós áron!

Mindig is szeretett volna Hajdúszoboszlón Szilveszterezni? Itt az alkalom, most csapjon le hajdúszoboszlói szállás akciónkra, és foglaljon szobát az év elbúcsúztatásának utolsó napjaira!

Szilveszterkor mindenki arra vágyik, hogy egy kicsit elengedhesse magát, hogy jó ételeket ehessen, hogy a barátai körében koccinthasson éjfélkor. Gondtalan szórakozásra, üdítő pihenésre és egy kis wellnessre áhítozik. Jöjjön, szálljon meg nálunk, hiszen mindent biztosítani tudunk, amire egy szilveszteri vendég csak vágyhat! Három éjszaka, és szállással, félpanzióval, fantasztikus szilveszteri mulatsággal kedveskedünk hajdúszoboszlói szállásunk akciójának keretében!

Jöjjön barátokkal, családdal, vagy a kedvesével, és pihenjék ki a karácsony, az elmúlt hónapok fáradalmait! Lazítsanak a wellnessben, próbálják ki a szaunát, a masszázst, vagy a pezsgőfürdőt, az év utolsó estéjén pedig vessék bele magukat a mulatozásba! Minőségi ételekkel, három csillagos ellátással, kedves személyzettel és feledhetetlen szilveszterrel várja hajdúszoboszlói szállás akciónk!