skip to Main Content
Komfortos Hajdúszoboszlói Szállást Keres? Töltsön Egy ünnepi Hétvégét Nálunk!

Komfortos hajdúszoboszlói szállást keres? Töltsön egy ünnepi hétvégét nálunk!

Egy utazást érdemes időben megszervezni, hiszen számos részletre kell ügyelni, időben kell jegyet foglalni az utazáshoz, szállást találni, programokról gondoskodni. Önnek vannak már tervei a márciusi, ünnepi hétvégére? Nekünk már van ajánlatunk!
Töltse március második hétvégéjét a csodás Hajdúszoboszlón, és pihenjen a Hotel Járjában! Nem fogja megbánni, ha ellátogat márciusban az ország keleti részébe, és hajdúszoboszlói szállásunkon kapcsolódik ki!
A tél végére sokaknak kifogynak az energia tartalékaik, ezért a tavasz beköszöntésével ideje feltöltődni! Erre kínál remek megoldást hajdúszoboszlói szállásunk, wellness programokkal és kellemes pihenési lehetőséggel várjuk vendégeinket. Jöjjön el kedvesével vagy hozza az egész családot, hogy együtt töltődhessenek fel ebben a négy napban! Jacuzzi, infraszauna és finn szauna, Ceragem masszázságy, valamint konditerem is a rendelkezésükre áll ezen a hosszú hétvégén.
Válassza ünnepi csomagunkat, és foglaljon szobát hajdúszoboszlói szálláson! Fedezze fel a várost, ejtőzzön a gyógyvízben, használja ki vendégszeretetünket, és szerezzen egy nyugodt márciusi hétvégét magának! Bátran vegye fel velünk a kapcsolat