fbpx

Általános információk

A szálloda alapszolgáltatásai

A szobaár magában foglalja a szállást svédasztalos reggelivel, hotel saját wellness részének használatát (infra szauna, finn szauna, pezsgőfürdő, fitnesz gépek, ceragem masszázságy), parkolást teremgarázsunkban, WIFI elérhetőséget a recepción, illetve az étteremben.

Adók

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák, az idegenforgalmi adó 18 év felett a helyszínen fizetendő 500 Ft/ fő /éj egységáron.

Foglalás

A szobafoglalás minden esetben írásban történik, mely a hotel által küldött visszaigazolás esetén érvényes. Visszaigazolást a hotel 24 órán belül küld. A foglalás megerősítéséhez előleg fizetése szükséges, melynek mértéke a teljes részvételi díj 30%-a, de minimum személyenként 5.000 Ft.

Lemondási feltételek

A megrendelőnek a lemondást a szállodával minden estben írásban kell közölnie. Egyéni Vendégek esetében a megrendelt szolgáltatásokat az érkezést megelőző 30 napon túl lehet lemondani kötbérfizetési kötelezettség nélkül. Abban az esetben, ha a lemondás az érkezést megelőző 30 napon belül történik, a megrendelő 1 éjszaka szobaár kötbér megfizetésére köteles.

Fizetési módok

Szállodánkban készpénzes fizetés mellett lehetősége van a számla banki előre utalással, bankkártyával, SZÉP kártyával ( OTP, MKB, K&H) történő kiegyenlítésére. SZÉP kártyás fizetés esetén mindhárom alszámláról fizetheti szállását. Kártyáját előzőleg aktiválnia kell.

Előleg fizetés

A szobafoglalás előfeltétele 30% előlegfizetés – de minimum személyenként 5.000 Ft – bankszámlánkra történő átutalással vagy postai csekken. SZÉP kártyás fizetés esetén kártyáját előzőleg aktiválnia kell.

Érkezés – Távozás

A szobát érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni, elutazás napján 10:00 óráig áll Vendégeink rendelkezésére. Lehetőség van késői elutazásra. Ebben az esetben 13:00 óráig tartózkodhatnak a szobában melynek ára 3000 Ft személyenként.