fbpx

MeseKorzó  kalandozás Hajdúszoboszlón

Mesés Kalandozás Hajdúszoboszlón a MeseKorzón családjával vagy párjával. Kreatív program kicsiknek, nagyoknak, pároknak és családoknak. A MeseKorzó Hajdúszoboszló programkínálata közül egyedülálló! Innovatív gondolatból elindított kreatív játék, mely megmozgatja egy kellemes séta folyamán végtagjainkat és egyben agyunk szürkeállományát is. Hajdúszoboszló mindig tele van szórakoztató dolgokkal. Ha családdal utazol, a MeseKorzó útvonalon kalandozhatsz, ha pedig a pároddal, akkor egy másik, felnőtt tematikájú helyszínen ismerkedhettek meg jobban egymással.

A fürdőváros négy pontján található mesházikókban, motivációs dobozokban mesék és mese próbák találhatók. Az útvonal tökéletes arra, hogy új történeteket fedezzünk fel és többet tudjunk meg egymásról. Ezen az útvonalon gyalog, kerékpárral vagy autóval végigmehetsz, és felfedezhetitek a város számos látnivalóját.

A játékról

A családi, gyermekeknek szóló útvonal résztvevői mesetérkép és meseútlevél segítségével teljesíthetik az útvonalat. Az útvonal mentén található házikók mindegyikét felkeresve. Minden házban találnak egy-egy mesét, feladatot, valamint kérdésekre válaszolhatnak vagy kiállnak három mesebeli próbát.

A felnőtt útvonal romantikus szórakozás pároknak és felnőtteknek egyaránt. Az útvonal eltérő a családostól és felnőttekre kialakított feladatokat kell megoldani.

Indulópont

Indulási és Érkezési pont a Hotel Járja recepciója!

Itt vehetők át a házikókat nyitó kulcs, információs térkép és a meseútlevél. Az útvonal teljesítési ideje 2 – 3 óra. Játék végével a recepción a kulcsot le kell adni és azonnal át is vehető a névre szóló oklevél.

INFORMÁCIÓ

A hotel recepciója 0 – 24 órában üzemel, de a játékhoz szükséges kellékeket 8 órától lehet felvenni és 19 óráig le kell adni, hogy megkapd az okleveled. Az átvett kulcsot maximum 24 órán belül le kell adni!

Árak

Családi útvonal:

Felnőtt jegy: 1.500- Ft / fő

Gyerek jegy : 3 éveskortól 900-Ft / fő

3 éves kor alatt inygenes

Felnőtt útvonal:

3.500-Ft / 2 fő

 

Mindenkinek kellemes szórakozást kívánunk!

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Legjobb Ár Garancia!

Tervezzen velünk! Beváltási garanciát vállalunk minden ajánlatunkra! Foglaljon közvetlen weboldalunkon! Nincs foglalási díj, mindenkori legjobb ajánlatot küldjük el Önnek!

SZÉP kártyáját elfogadjuk!

SZÉP kártya elfogadóhely
Mi az a MeseKorzó, mi van a meseházikókban és kinek szól?

Egy városi meseút, amelynek során a résztvevők a MeseÚtlevélben lévő információ és térkép segítségével tudják megkeresni a meseházikókat. Ezekben egy-egy mese, illetve kérdések és feladatok várják a résztvevőket, amelyek segítségével nem csak jók szórakozhatnak, hanem egymást is jobban megismerhetik. Sőt még a három próbát is kiállhatják, a végén pedig ezt tanúsító névre szóló oklevelet kapnak.A Felnőtt romantikus útvonala pároknak nyújt szórakozást. A család pedig a kicsiknek és a nagyoknak is, 3 éves korig ingyenes. Tapasztalatok alapján az ovisok nagy része már élvezettel megy végig az útvonalon, de az általános iskolás korosztályok az igazán lelkes résztevői a programnak a társaság idősebb tagjai mellett.

Mennyi idő a MeseKorzót bejárni és mikorra kell visszaérnem?

Ez teljesen az egyéni tempótól függ, illetve, hogy mivel mentek és mennyi időt töltetek el az egyes helyszíneken. Mindkét útvonalnak 4 állomása van, átlagosan 2-2 és fél óra alatt szokták teljesíteni gyalogosan. Lehet biciklivel, rollerrel vagy autóval is menni. Illetve, ha útközben szeretnétek megállni enni, inni, játszóterezni vagy valamelyik nevezetességet meglátogatni nyugodtan megtehetitek, hiszen a kulcsot csak 24 óra múlva kell visszahozni.

Milyen sorrendben és merre kell menni?

Az állomások tetszőleges sorrendben látogathatóak. A MeseÚtlevlélben található egy térkép és útmutatás a távolságokat illetően. Ha szeretnétek a Mesekorzó bejárást összekötni a Géptár, fordított ház, Bocskai István Múzeum meglátogatásával akkor érdemes azok nyilvántartásához is igazodni. Ezek Belépő díját nem tartalmazza a MeseKorzó jegy.