fbpx

Prémium Zóna

Hajdúszoboszló

Megnyitott a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum új része a Prémium Zóna, igazi ötcsillagos egyedi szolgáltatásokkal. Az építkezés kezdetén Tahiti Beach-nek hívták, de mára átkeresztelték mostani nevére. A Hungarospa ezzel a beruházással minden korosztály számára prémium pihenést biztosít, több mint 2.500 négyzetméter vízfelülettel és 1.000 fő befogadóképesség.

A Hotel Járja közvetlen a strand bejárata mellett található, így a Prémium Zóna is jól megközelíthető szállásunktól. Az idei nyár nagy durranása a Prémium Zóna, mely a hajdúszoboszlói strand területén 5 medencével, épített emelt jakuzzival, árnyékos mediterrán hangulatot idéző pagodákkal és párnás napágyakkal  igazi kényeztetést kínál az egész családnak. Gyerekkel is érdemes meglátogatni az új létesítményt, mivel  nekik külön medencével készültek  a Hungarospa legújabb szabadtéri élmény wellness paradicsomában.

FONTOS!

A Prémium Zóna szolgáltatásai csak a strandfürdő belépő megváltását követően vehetők igénybe kiegészítő jeggyel!

 

Képek, illusztrációk forrása: Hunagrospa.hu

Plitvice medence

Plitvice medence vízeséssel hatalmas sziklás zuhatagban gyönyörködhetünk és élvezhetjük a beépített masszázs elemeket és pezsgőágy buborékos ellazulását.

Tahiti medence

A Tahiti  vízi bárjában érezheti magát, trópusi koktélokat kóstolhatók a hullámzó habokban.

Amazonas

Emeletes jakuzzi tölcséreiben nézhetjük meg az egész Privát Zóna területét.

Sodrófolyó

Az emelt jukuzzik alatt örvényekben lubickolhatunk és kellemes frissülhetünk.

Gyermek medence

Gyermekek és a  legkisebbek élményeit szolgálják, így az egész család talál magának kikapcsolódást az új létesítményben.

 

Továbbá a Vendégek épített pagodák és napernyők árnyékában hűsölhetnek, kényelmes párnás napágyakon a teljes test ellazulása érdekében.

Az étkezésről és  kulináris élvezetekről modern önkiszolgáló étterem gondoskodik  a Hunagrospa  szabadtéri wellness  területén.

Európa legnagyobb fürdőkomplexuma ezzel a beruházással új élményekkel vár mindenkit!

 

 

Gyógyfürdő

Nyitva egész évben.

A napjainkban is látogatható fürdő első létesítménye 1927. július 26.-án nyitotta meg kapuit a látogatók számára.

Aquapark

A hajdúszoboszlói strandfürdő területén található Aquapark kínálatával igazi csúszdaparadicsom: óriás-, hidro-, multicsúszda, kamikáze, fekete lyuk, őrült folyó, Big hole, Twister és Niagara teszi teljessé az élményt.

Aqua-Palace

Az Aqua-Palace fedett élményfürdő 2010 márciusa óta egész évben várja a látogatókat és sokszínű, fürdőzéssel egybekötött programokat kínál.