fbpx

Hajdúszoboszlói Strand Nyitás

Hajdúszoboszló Strand Nyitás 2024! Nyitás: 2024. május 1., szerda!

Hajdúszoboszlóban hagyományosan minden évben megrendezik az úgynevezett Hungarospa Strandnyitó bulit – Strand Nyitás 2024! Ez a nap a strandszezon hivatalos kezdetét jelenti, és fontos esemény a város életében. Idén május 1-jén, szerdán kerül megrendezésre a fürdőváros strandján. Az ingyenesen látogatható eseményt a Mediterrán tengerparton, a szabadstrand legnépszerűbb medencéjénél és az azt körülvevő hajószínpadnál tartják.

Foglalj szállás közvetlen a STRAND mellett!

Május elsején nyit a Hajdúszoboszlói Strandfürdő

Az idén 97 éves Hajdúszoboszlói Strandfürdő 2024. május 1-jén reggel 9 órakor fúvószenével és mazsorett bemutatóval ünnepli meg kapui megnyitását a főbejáratnál. A hagyományos szezonnyitás alkalmával a vendégek élvezhetik a strandrész tradicionális medencéit. Estére pedig a hagyományos Hungarosparty strandnyitó rendezvény várja a vendégeket 18 órától a mediterrán tengerpart hajószínpadán.

A Hungarosparty sztárvendégei között idén olyan nevek szerepelnek, mint a Dívák (Fésűs Nelly, Détár Enikő, Ladinek Judit), Krisz Rudi, Deniz és Orsovai Reni, valamint DJ Jamina.

Az esti programra az Aqua-Palace élményfürdő főépülete és a Szörf épület közötti II. számú strandbejáraton keresztül ingyenesen léphetnek be a vendégek.

Strandnyitó programok

Kép forrása: hungarospa.hu

Számos szálláshely áll rendelkezésre, hogy vendégeink kényelmesen és kellemesen tölthessék idejüket. Ne habozz, válassz az szállást közvetlenül a gyógyfürdő mellett, és bulizz Hajdúszoboszlón! Szállás a gyógyfürdő mellett: Hotel Járja***

Az ország legnagyobb strandja ingyenes koncertekkel nyitja meg a szezont!

Május 1-jén ünnepeljük a nyár kezdetét a Hungarospa Strandnyitó rendezvényén Hajdúszoboszlón! Ez a lenyűgöző esemény a nyári strandszezon hivatalos kezdetét jelzi, és a Hungarosparty az év egyik legjobban várt rendezvénye. Hajdúszoboszló büszkén hirdeti ezt a hagyományos strandnyitó bulit, melyet minden évben nagy izgalommal vár a közönség.

Az esemény exkluzív fellépőkkel büszkélkedhet, így idén sem maradunk el a sztárfellépőkben való gazdag kínálatától. A színpadon találkozhatunk a Dívák Produkciója tagjaival (Fésűs Nelly, Détár Enikő, Ladinek Judit), Krisz Rudi, Deniz és Orsovai Reni, valamint Yamina sztárokkal, akik garantálják a fergeteges hangulatot és a zenei kavalkádot.

További rendezvény a hétvégére

Idén május első hétvégéjén további különleges rendezvény is várja a látogatókat. Méghozzá május 4-én szombaton! Ez a különleges esemény nem a strandon, hanem az Aqua-Palace fedett élményfürdőjében kerül megrendezésre, és este 6 órától hajnalig, egészen 3 óráig tart. A rendezvényen Heinz Gábor „Biga” koncerttel és zenés éjszakai fürdőzéssel várják a vendégeket. Az est folyamán egy vacsorát is magában foglaló éjszakai medencepartyra külön belépővel lehet majd részt venni. Ez az esemény remek lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a különleges élményekre, amelyek garantáltan emlékezetes éjszakát biztosítanak.

Fürdőruhás Szezonnyitó Majális az Aqua-Palace Élményfürdőben!

Idén, 2024-ben hajdúszoboszlói Aqua-Palace-ban először kerül megrendezésre a Szezonnyitó Majális, melyet sok-sok zenével és éjszakai fürdőzéssel töltenek meg. Rendezvényünkre szeretettel várunk mindenkit, kicsiket és nagyokat egyaránt. Az első alkalommal megrendezésre kerülő Szezonnyitó Majálisra a fürdőruha javasolt viselet lesz.

  • Rendezvény időpontja: 2024. május 4.
  • Időtartam: 18:00 – 03:00
  • Üdvözlőital és vacsora – árban foglalva
  • Fürdőzés, zene, DJ, meglepetés vendég

Hasonló bejegyzések

Hőlégballon Verseny Hajdúszoboszlón – Délibáb Kupa

Hőlégballon Verseny Hajdúszoboszlón – Délibáb Kupa

Délibáb Kupa Hőlégballon Verseny és Fesztivál - hosszú kihagyás után idén pünkösdkor, május 17-19. között Hajdúszoboszló ismét otthont ad a Délibáb Kupa Hőlégballon Verseny és Fesztiválnak. A fürdőváros alpolgármestere további részleteket is megosztott, rámutatva...

bővebben
Tour de Hongrie Hajdúszoboszló 2024

Tour de Hongrie Hajdúszoboszló 2024

Hajdúszoboszló örömmel készül arra, hogy a 2024-es Tour de Hongrie egyik főszereplőjeként kiemelkedjen. A város nem csupán gyönyörű természeti környezettel büszkélkedhet, hanem kiváló infrastruktúrával is rendelkezik, ami tökéletes háttért biztosít a nagyszabású...

bővebben