fbpx

Bor- és Gasztrofesztivál 2024

Hajdúszoboszlói Bor és Gasztrofesztivál!

Időpont: 2024. szeptember 13 – 15.

Helyszín: Szent István park

Szállás közvetlen a rendezvény mellett!

Szeptember ismét a gasztrofesztivál házigazdái ízgazdag gasztronómiai élményekkel várják mind a város lakóit, mind pedig az érkező vendégeket. Az esemény során a színpadon lenyűgöző zenés-táncos produkciók színesítik a programot, emellett az esti órákban pedig izgalmas koncertek és pezsgő DJ bulik garantálják a szórakozást az érdeklődők számára.

Bor és Gasztrofesztivál: Ízek és Élmények Kavalkádja

Kóstolja meg a Kiváló Borokat

A fesztivál fő attrakciója kétségtelenül a minőségi borok széles választéka lesz, melyen üdvözöljük a 950 éves Tokaji Világörökségi Borvidék vendégeit! Emellett számos kiváló hazai borászat és lenyűgöző ételeket bemutató étterem is jelen lesz a rendezvényen.

Gasztronómiai Élmények Magas Szinten

A kiváló borok mellett gasztronómiai élvezetekben is bővelkedhetünk. A fesztiválon bemutatkoznak a helyi éttermek és séfek, akik kiemelkedő ízorgia keretében mutatják be legfinomabb fogásaikat. Legyen szó hagyományos magyar ételekről vagy éppen nemzetközi kulináris remekekről, itt mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő fogást.

Programok és Szórakozás

A Hajdúszoboszlói Bor és Gasztrofesztivál kínálata sokkal több, mint csupán a finom falatok és nedűk. A rendezvény alatt számos koncert, színpadi előadás és kulturális program várja a látogatókat. Zenészek, művészek és táncosok gondoskodnak arról, hogy a fesztivál hangulata emlékezetes legyen mindenki számára.

A minőségi borok és ízletes ételek mellett a szórakozásé lesz a főszerep! A Szent István parkban olyan kiváló fellépők várják majd a közönséget, mint például a 4S Street, a Zaporozsec, Lotfi Begi, Dj Dominique + Fergeteg Party. Emellett Intim Torna Illegál Dorogi egyszálember, Erős és Spigiboy, valamint az Agyagbanda Együttes is színpadra lép. A Suncity Branding és a Kicsi Gesztenye Klub koncertek pedig további zenei élményeket kínálnak majd a látogatóknak.

Jegyezze Fel a Dátumot!

Ne hagyja ki ezt az izgalmas eseményt, mely a gasztronómia és a borok világát ötvözi egy csodálatos környezetben. Jegyezze fel szeptember 13-15. közötti időpontot a naptárában, és csatlakozzon hozzánk a Hajdúszoboszlói Bor és Gasztrofesztiválon!

Kép forrása: hajduszoboszlo.hu

Hasonló bejegyzések

Aqua Palace Éjszakai fürdőzés

Aqua Palace Éjszakai fürdőzés

Aqua Palace Majális! - Éjszakai Fürdőzés Csatlakozz az éjszakai fürdőzéshez május 4-én az Aqua Palace fedett élményfürdőjében megrendezésre kerülő különleges eseményhez! Este 6 órától hajnalig tartható rendezvényen zenés éjszakai fürdőzés vár, kiegészítve Heinz Gábor...

bővebben
Hajdúszoboszlói Strand Nyitás

Hajdúszoboszlói Strand Nyitás

Hajdúszoboszló Strand Nyitás 2024! Nyitás: 2024. május 1., szerda! Hajdúszoboszlóban hagyományosan minden évben megrendezik az úgynevezett Hungarospa Strandnyitó bulit - Strand Nyitás 2024! Ez a nap a strandszezon hivatalos kezdetét jelenti, és fontos esemény a város...

bővebben
Húsvéti Tojáspark Hajdúszoboszlón

Húsvéti Tojáspark Hajdúszoboszlón

Az önkormányzat és a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár együttműködésével, a központ melletti park 2024. március 24-től április 07-ig húsvéti témában pompázik. A parkban húsvéti dekorációk, tojásfák és egyéb installációk találhatók, melyeket civil...

bővebben