fbpx

Bor- és Gasztrofesztivál 2023

Hajdúszoboszlói Bor és Gasztrofesztivál!

Időpont: 2023. szeptember 15 – 17.

Helyszín: Szent István park

Szállás félpanzióval közvetlen a rendezvény mellett!

Szeptember harmadik hétvégéjén a fesztivál házigazdái ízgazdag gasztronómiai élményekkel várják mind a város lakóit, mind pedig az érkező vendégeket. Az esemény során a színpadon lenyűgöző zenés-táncos produkciók színesítik a programot, emellett az esti órákban pedig izgalmas koncertek és pezsgő DJ bulik garantálják a szórakozást az érdeklődők számára.

Bor és Gasztrofesztivál: Ízek és Élmények Kavalkádja

Kóstolja meg a Kiváló Borokat

A fesztivál fő attrakciója kétségtelenül a minőségi borok széles választéka lesz, melyen üdvözöljük a 950 éves Tokaji Világörökségi Borvidék vendégeit! Emellett számos kiváló hazai borászat és lenyűgöző ételeket bemutató étterem is jelen lesz a rendezvényen.

Gasztronómiai Élmények Magas Szinten

A kiváló borok mellett gasztronómiai élvezetekben is bővelkedhetünk. A fesztiválon bemutatkoznak a helyi éttermek és séfek, akik kiemelkedő ízorgia keretében mutatják be legfinomabb fogásaikat. Legyen szó hagyományos magyar ételekről vagy éppen nemzetközi kulináris remekekről, itt mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő fogást.

Programok és Szórakozás

A Hajdúszoboszlói Bor és Gasztrofesztivál kínálata sokkal több, mint csupán a finom falatok és nedűk. A rendezvény alatt számos koncert, színpadi előadás és kulturális program várja a látogatókat. Zenészek, művészek és táncosok gondoskodnak arról, hogy a fesztivál hangulata emlékezetes legyen mindenki számára.

A minőségi borok és ízletes ételek mellett a szórakozásé lesz a főszerep! A Szent István parkban olyan kiváló fellépők várják majd a közönséget, mint például a 4S Street, a Zaporozsec, Lotfi Begi, Dj Dominique + Fergeteg Party. Emellett Intim Torna Illegál Dorogi egyszálember, Erős és Spigiboy, valamint az Agyagbanda Együttes is színpadra lép. A Suncity Branding és a Kicsi Gesztenye Klub koncertek pedig további zenei élményeket kínálnak majd a látogatóknak.

Jegyezze Fel a Dátumot!

Ne hagyja ki ezt az izgalmas eseményt, mely a gasztronómia és a borok világát ötvözi egy csodálatos környezetben. Jegyezze fel szeptember 15-17. közötti időpontot a naptárában, és csatlakozzon hozzánk a Hajdúszoboszlói Bor és Gasztrofesztiválon!

Kép forrása: hajduszoboszlo.hu

Hasonló bejegyzések

Kamionos Találkozó Hajdúszoboszlón

Kamionos Találkozó Hajdúszoboszlón

Egy hatalmas dörgéssel és füstölgő gumikkal tér vissza a várva várt esemény: a Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó! 2023-ban újra megrendezésre kerül ez a lenyűgöző esemény, ahol a hatalmas járművek és az izgalmas programok fűszerezik meg a nyári napokat. Augusztus 10...

bővebben
Kösely-kupa 2023

Kösely-kupa 2023

Az évtizedek óta fennálló Kösely-kupa, mely büszkén tekint vissza négy évtizedes múltra, a régió egyik legmagasabb színvonalú lovasversenye. Az eseményre augusztus 4-6. között kerül sor, és szívesen várja az érdeklődőket, hogy együtt átélhessék ezt az emlékezetes...

bővebben
AeroFest 2023 – Repülőnapok Hajdúszoboszló

AeroFest 2023 – Repülőnapok Hajdúszoboszló

Csatlakozz az izgalmas sportnaphoz az repülőnapok Hajdúszoboszlón AEROfest repülőnapon, mely 2023. július 28-30. között kerül megrendezésre Hajdúszoboszlón, a fürdővárosban. A három napos eseményen repülés iránt érdeklődők számára lenyűgöző légiparádéval,...

bővebben