fbpx

Programok Hajdúszoboszlón 2024: Földön, Vízen, Levegőben!

Hajdúszoboszlón ismét magasra emelik a mércét: Földön, Vízen, Levegőben! A fürdőváros rendezvényei tavasszal indulnak, és egészen az év végéig tartanak. A főszezonban „Szoboszlói Nyár” elnevezésű programsorozat 60 napig zajlik, bevonva a civil szervezeteket is. A látogatókat kihagyhatatlan élményekkel és közel 400 programmal várják egész évben a fürdővárosban. Az idei évben a Hajdúszoboszlói önkormányzat színes palettával készül, magában foglalva kisebb rendezvényeket, színházi előadásokat, koncerteket és fesztiválokat. 2024-ben is Hajdúszoboszló gazdag esemény- és programkínálatot nyújt mindazoknak, akik élményekkel teli időtöltésre vágynak a városban.

Nézze meg a programokat és foglalja le szállását időben, közvetlen a fürdő mellett!

Ajánlatkérés!

Lapozzon bele az egész éves programfüzetbe! Töltse le, így kéznél lesznek az aktuális időpontok!

Földön, Vízen, Levegőben: Programok egész évben Hajdúszoboszlón!

Ízelítő az idei nagy rendezvényekből:

 • 05.17.-19. XI. Délibáb Kupa Hőlégballon Fesztivál
 • 05.31.-06.01. Sportolj, Szoboszló!
 • 06.22. BIZONYÍTVÁNYBULI HAJDÚSZOBOSZLÓN! Sztárfellépő Manuel és Mihályfi Luca
 • 07.14. Bagossy Brothers Company
 • 07.19. Edda Művek 50
 • 07.20.-21. ArtFood Fesztivál
 • 07.26-27. Folk hétvége
 • 08.02.-04. 43. Kösely Kupa – Hajdúszoboszlói Lovasfesztivál Curtis Live, Nemzeti Lovas Színház
 • 08.17. Geszti “RAPÜL AZ IDŐ”
 • 08.18.-19. Dixieland Napok
 • 09.07. Birka- és slambucfőző Örömnap
 • 09.13.-15. HAJDÚSZOBOSZLÓI BOR- ÉS GASZTROFESZTIVÁL 2024!

Hajdúszoboszló rendezvénynaptárát folyamatosan frissítjük, hogy az izgalmas eseményekről ne maradjon le!

Földön, Vízen, Levegőben

Hajdúszoboszló nyári programjai 2024-ben

Idén is izgalmas és változatos programokkal várja Hajdúszoboszló azokat, akik szeretnének részt venni különféle eseményeken. A közel négyszáz program garantálja, hogy minden korosztály megtalálja a számára ideális kikapcsolódási lehetőséget.

A hagyományos rendezvények továbbra is kiváló előadókkal és sztárokkal várják az érdeklődőket. A könnyű- és komolyzene, valamint a színházi előadások rajongói is megtalálják a számukra vonzó programokat.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, csatlakozzon az idei lenyűgöző eseményekhez, és fedezze fel Hajdúszoboszló varázslatos világát! Nézze meg a nyári programajánlatokat és egyeztesse össze pihenése időpontját.

Hajdúszoboszló rendezvénynaptárát folyamatosan frissítjük, hogy az izgalmas eseményekről ne maradjon le!

Hajdúszoboszlói programok, rendezvények

2024-ben Hajdúszoboszló ismét lenyűgözi mind a helyieket, mind a városba látogatókat közel 400 változatos programmal. A „Programok Hajdúszoboszlón: Földön, Vízen, Levegőben!” rendezvénynaptár már most elérhető a hajdúszoboszlói lakosok számára is, ígérve egy emlékezetes évet. A város vezetősége, Czeglédi Gyula polgármester, Majoros Petronella és dr. Kovács Gergely alpolgármesterek, valamint Borsi Csaba, a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár igazgatója, a gazdag kulturális palettát mutatta be sajtótájékoztatón, mely számtalan lehetőséget kínál minden ízlésnek.

Az idei évben közel négyszáz változatos programmal várják a látogatókat Hajdúszoboszlón. A február 28-i sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a kisebb rendezvényektől kezdve a színházi előadásokon át egészen a többezres fesztiválokig terjed az események széles skálája. Czeglédi Gyula polgármester hangsúlyozta, hogy 2024-re színes és változatos rendezvényekkel készülnek, amelyek nemcsak a főszezont, hanem az egész évet átölelik, figyelembe véve mind a turisták, mind pedig a helyi lakosság érdeklődését.

A városvezető emellett elárulta, hogy a képviselő-testület jóváhagyta a város költségvetését, és a kulturális programokra komoly összeget szánnak. Míg a múlt évben ez 165 millió forint volt, idén 203 millió forint áll rendelkezésre. Czeglédi Gyula továbbá kiemelte, hogy Hajdúszoboszló az elmúlt négy évben meghatározó partnerei voltak a civil szervezeteknek, és az önkormányzat fontosnak tartja támogatásukat. Ebben az évben a támogatásokat több mint 20 százalékkal növelték, így összesen ötvenmillió forintot különítettek el azoknak a szervezeteknek. A polgármester hangsúlyozta, hogy a civil közösségek vezetői számára fontos az, hogy az önerő csökkentése mellett a munkájuk meghozza a várt eredményeket, és az önkormányzat részéről továbbra is támogatásra számíthatnak.

Hasonló bejegyzések

Aqua Palace Éjszakai fürdőzés

Aqua Palace Éjszakai fürdőzés

Aqua Palace Majális! - Éjszakai Fürdőzés Csatlakozz az éjszakai fürdőzéshez május 4-én az Aqua Palace fedett élményfürdőjében megrendezésre kerülő különleges eseményhez! Este 6 órától hajnalig tartható rendezvényen zenés éjszakai fürdőzés vár, kiegészítve Heinz Gábor...

bővebben
Hajdúszoboszlói Strand Nyitás

Hajdúszoboszlói Strand Nyitás

Hajdúszoboszló Strand Nyitás 2024! Nyitás: 2024. május 1., szerda! Hajdúszoboszlóban hagyományosan minden évben megrendezik az úgynevezett Hungarospa Strandnyitó bulit - Strand Nyitás 2024! Ez a nap a strandszezon hivatalos kezdetét jelenti, és fontos esemény a város...

bővebben
Húsvéti Tojáspark Hajdúszoboszlón

Húsvéti Tojáspark Hajdúszoboszlón

Az önkormányzat és a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár együttműködésével, a központ melletti park 2024. március 24-től április 07-ig húsvéti témában pompázik. A parkban húsvéti dekorációk, tojásfák és egyéb installációk találhatók, melyeket civil...

bővebben