Gyógyüdülés Hajdúszoboszlón

Érvényes

2024. január 02 – 2024. június 23.

Ár: 84.000.- Ft / fő / 6 éjszaka

Kivéve

Húsvét, Tavaszi szünet, Pünkösd

Ár tartalma:

  • Szállás
  • félpanziós ellátás
  • hotel saját wellness részének korlátlan használata, infra- és finn szauna, pezsgőfürdő, fitnesz gépek, ceragem masszázságy
  • WiFi elérés
  • ingyenes parkolás teremgarázsunkban.

Elhelyezés kétágyas ( franciaágyas vagy különágyas ) szobában 2 fő esetén.

A szállás ára szobatípusonként változik!

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés Hotel Járja (#2)

Idegenforgalmi adó!

Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák, melynek mértéke 600.-Ft / fő / éjszaka. 18. éves kortól fizetendő.

SZÉP kártya elfogadóhely!

Mindhárom típusú SZÉP kártyát elfogadjuk!

Biztosítsa be nyaralását és fizessen SZÉP kártyával!

Elérhetőségeink

Telefonon

06 30 9 452 663

06 52 412 724

E-mail

info@hoteljarja.hu

Gyógyüdülés Hajdúszoboszlón: Pihenés megfizethetően!

Gyógyüdülés Hajdúszoboszlón közvetlen a gyógyfürdő mellett! Szállodánkban különleges 6 éjszakás kedvezményt biztosítunk félpanziós ellátással, hogy Ön a pihenés teljes mértékben élvezhesse anélkül, hogy aggódnia kellene a költségek miatt. Hajdúszoboszló egyedi varázsa a helyi gyógyvízben rejlik, ami kiváló lehetőséget kínál a pihenésre és gyógyulásra. Azok számára, akiknek reuma vagy mozgásszervi problémái vannak, a 75 fokos, mélyről feltörő termálvíz enyhülést hozhat.

Az ár nem tartalmazza a fürdőbelépőt és a kezeléseket! A kezelések a hotel melletti gyógyfürdőben vehetők igénybe! Gyógyüdülés Hajdúszoboszlón nemcsak a mozgásszervi betegségekkel küzdők számára ideális, hanem kiváló megoldást nyújt bőrbetegségek, nőgyógyászati problémák és régi sérülések kezelésére is. Foglaljon szállás szállodánkban és vegye igénybe a kedvezményes gyógykezeléseket TB támogatással közvetlen a szállás mellett! Így nincs más dolga csak pihenni és gyógyulni.

A Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben több mint 40 különböző gyógykezelés várja azokat, akik a gyógyvíz jótékony hatásait szeretnék kihasználni. Az OEP által támogatott kezelések segítségével, minden TAJ kártyával rendelkező magyar állampolgár évente kétszer, 15 napra jogosult a kezelések igénybevételére. A legkedvezőbb csomagban naponta 4 különböző kezelés és a fürdőbelépő is benne van, így ősszel és tavasszal egyaránt lehetőség nyílik egy-egy kéthetes kúra elvégzésére. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és élvezze a gyógyvíz áldásos hatásait Hajdúszoboszlóban!

Hajdúszoboszló kiemelkedő gyógy és fürdőkomplexumával a gyógyturizmus fellegvára. A város kínálata számos gyógyprogramot tartalmaz, melyek ideálisak a test és lélek harmóniájának eléréséhez. A gyógyhatású termálvizében való fürdés mellett a fürdő különböző programokat kínál, amelyek segítenek a látogatóknak teljes kikapcsolódásban és gyógyulásban részesülni. A város által szervezett különböző események és kulturális programok is hozzájárulnak a látogatók élménydús gyógyüdüléséhez.

FONTOS TUDNIVALÓ!

Gyermekeknek illetve 4 ágyas apartmanban a 3. és 4. főnek kedvezményt biztosítunk a szállás árából

Gyermekek részére 5 éves korig, ha nem igényelnek ágyat és ágyneműt, a szállás ingyenes.

Kijelentkezés 10 óráig. Késői kijelentkezés (max:13 óráig): 3.000-Ft/fő

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ingyenes teremgarázsunk zárt, de nem őrzött parkoló. Mindenki saját felelősségére használhatja! Parkolóba való beállást kérjük jelezze recepciónkon! A parkolóból való kihajtást mindenki egyénileg végzi. Teremgarázs kapuját a belső falon lévő elektromos kapunyitóval hozhatja működésbe. A kapu időzáras, mely nyitás után 2-3 perc után automatikusan záródik. Megkérjük kedves Vendégeinket, hogy a teremgarázsba való ki és beállást az említett intervallumban tegyék meg. A gépjárműben keletkezett kárért felelősséget nem tudunk vállalni!

Wellness részlegünk kezelő nélkül működik! Az ott található berendezéseket mindenki a saját felelősségére használhatja! Szaunákat külön kérésre kapcsoljuk be. Finn szaunánk felfűtési ideje 25-30 perc, kérjük vegye figyelembe szaunázás előtt. Jakuzzi hőfoka 34-36 celsius fok, egyszerre maximum 3 fő használhatja!

Bármi kérdése kérése lenne, kérjük keresse recepciónkat!

Jó pihenést kívánunk!