fbpx

Belföldi pihenés: hosszú hétvége Hajdúszoboszlón

Már tervezi pihenését a márciusi hosszú hétvégére? Ha nem akar lemaradni a legjobb ajánlatokról, már az év elején el kell kezdenie gondolkodni azon, hogy hová és mikor szeretne utazni, majd elkezdeni böngészni az ajánlatokat. Idén több hosszú hétvége is lesz, így a kevés szabadsággal rendelkezők is kihasználhatják az időt egy hosszabb pihenés. Idén az első hosszú hétvége március 15- én lesz. Foglalja már most le szállását, így biztos a zavartalan pihenés.

Sokan választják a külföldi úti célokat a pihenéshez, de egy belföldi nyaralás jobb ár-érték arányú. Kevesebbet utazik és pénzt takarít meg, ráadásul a saját országában is nagyszerű dolgokat tehet. Ha a tökéletes kikapcsolódásra vágyik, egy gyógyfürdői pihenés ideális úti cél. Élvezheti a gyógyfürdőt itthon vagy külföldön, és számos tényezőt érdemes figyelembe venni, amikor az ideális nyaralás után kutat. Először is át kell gondolnia, hogy milyen területet szeretne felkeresni, és milyen tevékenységeket szeretne végezni. Nézze mag a Hotel Járja ajánlatait és fogalja le akciósan szállását!

A szálloda különleges ajánlatot kínál a március 15-i hosszú hétvégére: a félpanziós ellátással érkező vendégek kedvezményes belépőt kapnak az élményfürdőbe. Hajdúszoboszló egy kisváros Magyarországon, amely leginkább gyógyfürdőjéről híres. Közel van a fürdőkomplexumhoz és barátságos légkörrel rendelkezik. A szállodai minőségű szobák nyugalmával és a fürdőkomplexum közelségével teszik felejthetetlenné az itt tartózkodást. Csoportok vagy családok számára apartmanok is rendelkezésre állnak, amelyekben pótágyazhatóak. Március 15. ajánlatunk három éjszakás tartózkodásra vonatkozik szállodánkba. Kérésre kedvezményesen meghosszabbítható. Az ajánlat csak a szállodával közvetlen történő foglalás esetén érvényes, és az ügyfél bármikor lefoglalhatja. Ha az ügyfél meg szeretné hosszabbítani a tartózkodását, közvetlenül e-mailben léphet kapcsolatba velünk.

Felkeltettük érdeklődését, akkor nézze meg ajánlatainkat. További kérdés esetén hívja recepciónkat a 06-30-9452-663!

Hasonló bejegyzések

Nőnap Hajdúszoboszlón az Aqua Palace élményfürdőben

Nőnap Hajdúszoboszlón az Aqua Palace élményfürdőben

Nőnap a Hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben: Szauna szeánszokkal az ünnepelt hölgyeknek! Minden évben március 8-án világszerte megünneplik a Nőnapot, amely egy olyan alkalom, amikor a nőket ünnepeljük és tisztelettel adózunk előttük. A Nőnap tökéletes alkalom...

bővebben
Szoboszlói Gasztro és Borfesztivál 2022

Szoboszlói Gasztro és Borfesztivál 2022

Kép forrása: hajduszoboszlo.hu A Szoboszlói Gasztronómiai Napok Gasztronómiai és Borfesztivál egy olyan rendezvény, ahol a modern és a hagyományos gasztronómia, a népművészet és a minden korosztálynak szóló programok egyaránt kiemelt szerepet kapnak. Szeptember...

bővebben