fbpx

Kertmozi a Szent István parkban

Valami új és izgalmas érkezik Hajdúszoboszlóra: Ingyenes Kertmozi! Csatlakozz hozzánk és nézd meg velünk a Jumanji – Vár a dzsungel című filmet! A vetítés időpontja: július 19-én, szerdán 21:00 órától a hajdúszoboszlói Szent István Park füves területén. Ne felejtsd el magaddal vinni a plédedet, hogy a filmélményt még kényelmesebben élvezhesd. Ajánlott továbbá pokrócot, kempingszéket és szúnyogriasztót hoznod.

2023. július 19. Szent István park 21:00

Ingyenes rendezvény!

A rendezvény szállodánkból gyalogosan is jól megközelíthető!

Kertmozi: Jumanji – Vár a dzsungel

Nyári Kertmozi során izgalmas élmények várnak rád: A Jumanji – Vár a dzsungel című film! Egy csoport középiskolás felfedezi egy régi játék konzolt, amelyen fut egy titokzatos program: a Jumanji. Bátran belemerülnek a játék világába, és azonnal magával ragadja őket – szó szerint.

Átváltoznak saját avatárjaikká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá változik, Fridge, a focista „elveszti teste felső ötven centijét”, de cserébe okos lesz, mint Einstein, a nagymenő bombázó lány középkorú, pocakos professzorrá alakul, és a nünüke Martha vagány harcos nővé változik.

Felismerik, hogy ezen a pályán az életük a tét. Csak akkor győzhetik le a játékot és térhetnek vissza a valóságba, ha felvállalják életük legveszélyesebb kalandját, megtalálják azt, amit egy régi játékos hagyott hátra számukra, és bátor felfedezéseket tesznek. Ha kudarcot vallanak, örökre a játék fogságában maradnak.

Hasonló bejegyzések

Programajánló: Hortobágyi Lovasnapok 2024

Programajánló: Hortobágyi Lovasnapok 2024

Hortobágyi Lovasnapok Találkozzunk a Hortobágy szívében! Helyszín: Hortobágy – Máta GPS: 47.59445 x 21.156696Időpont: 2024. július 12. péntek – július 14. vasárnap. Idén júliusban egy különleges eseményre hívunk mindenkit, aki szereti a lovakat, a hagyományokat, és a...

bővebben
Hőlégballon Verseny Hajdúszoboszlón – Délibáb Kupa

Hőlégballon Verseny Hajdúszoboszlón – Délibáb Kupa

Délibáb Kupa Hőlégballon Verseny és Fesztivál - hosszú kihagyás után idén pünkösdkor, május 17-19. között Hajdúszoboszló ismét otthont ad a Délibáb Kupa Hőlégballon Verseny és Fesztiválnak. A fürdőváros alpolgármestere további részleteket is megosztott, rámutatva...

bővebben