fbpx

Nőnap Hajdúszoboszlón az Aqua Palace élményfürdőben

Nőnap a Hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben: Szauna szeánszokkal az ünnepelt hölgyeknek!

Minden évben március 8-án világszerte megünneplik a Nőnapot, amely egy olyan alkalom, amikor a nőket ünnepeljük és tisztelettel adózunk előttük. A Nőnap tökéletes alkalom arra, hogy megmutassuk az életünkben lévő nőknek, hogy mennyire fontosak számunkra, és mennyire hálásak vagyunk azért, hogy velünk vannak.

Szeánszok időpontjai:

15:00 ELSŐ RANDEVÚ

16:00 TRÓPUSI ÁLOM

17:00 MÉZES PERCEK

Ha szeretné az ünnepelt hölgyeknek valami igazán különlegeset adni a Nőnapon, akkor ajánljuk, hogy látogassanak el a Hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőbe, és fedezzék fel a számtalan lehetőséget, amelyekkel kényeztethetik magukat.

Egy igazi paradicsom a pihenésre és a feltöltődésre vágyóknak. Az élményfürdő medencéi, csúszdái, szaunái és egyéb szolgáltatásai minden korosztály számára kellemes időtöltést nyújtanak, legyen szó egy családi kirándulásról vagy egy romantikus pihenésről.

Az ünnepelt hölgyek számára különleges ajándékokkal készülnek. Az élményfürdő bejáratánál Raffaello csokoládéval kedveskednek minden hölgy Vendégünknek, és szauna-szeánszokkal várják őket 15:00, 16:00 és 17:00 órától.

Egész éves szállásajánlatunk közvetlen az élményfürdő mellett! Hotel Járja a fürdő kapujában.

A szauna-szeánszok különleges élményt nyújtanak az ünnepelt hölgyeknek. A finn szauna, a bio szauna, az infraszauna és a gőzfürdő között biztosan megtalálják az igényeiknek megfelelőt. Az aromaterápia, a hangulatos világítás és a zeneterápia kellemes hangulatot teremt, így a szauna szeánsz garantáltan kikapcsolódást és feltöltődést nyújt minden látogatónak.

A szauna-szeánszainak kínálatában szerepelnek különleges programok is, mint például az egyedi témájú szauna ceremóniák. Ezek a programok fantasztikus élményt nyújtanak a látogatóknak, és garantáltan felejthetetlen élmény.

Az élményfürdő szaunavilága valódi felfrissülést nyújt minden látogató számára. Az aroma- és fényterápiás szaunák kiválóan alkalmasak a stressz oldására, míg az infraszauna a bőrre gyakorolt jótékony hatások mellett az izomzat feszültségeit is oldja. A finn szauna pedig nemcsak a testet, hanem a lelket is felmelegíti. A számos különböző szauna közül mindenki megtalálhatja az igényeinek és az ízlésének megfelelőt.

A szaunázás után pedig mi sem lehet jobb, mint egy kellemes, gyógyvízzel teli medencében elmerülni. Az Aqua Palace élményfürdője több tematikus medencével büszkélkedhet, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Legyen szó gyógyvizes medencéről, úszómedencéről, vagy éppen élménymedencéről.

A kicsiknek sem kell nélkülözniük az élményeket. A gyerekmedencék és csúszdák garantáltan lefoglalják őket, és a különböző játékokkal és szórakoztató elemekkel még az unatkozásra sem maradnak lehetőség.

Összefoglalva ezen a napon is együtt pihenhet az egész család, miközben a hölgyeket kényeztetjük.

Hasonló bejegyzések

Szoboszlói Gasztro és Borfesztivál 2022

Szoboszlói Gasztro és Borfesztivál 2022

Kép forrása: hajduszoboszlo.hu A Szoboszlói Gasztronómiai Napok Gasztronómiai és Borfesztivál egy olyan rendezvény, ahol a modern és a hagyományos gasztronómia, a népművészet és a minden korosztálynak szóló programok egyaránt kiemelt szerepet kapnak. Szeptember...

bővebben
Belföldi pihenés: hosszú hétvége Hajdúszoboszlón

Belföldi pihenés: hosszú hétvége Hajdúszoboszlón

Már tervezi pihenését a márciusi hosszú hétvégére? Ha nem akar lemaradni a legjobb ajánlatokról, már az év elején el kell kezdenie gondolkodni azon, hogy hová és mikor szeretne utazni, majd elkezdeni böngészni az ajánlatokat. Idén több hosszú hétvége is lesz, így a...

bővebben