fbpx

Nőnap Hajdúszoboszlón az Aqua Palace élményfürdőben

Nőnap a Hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben: Szauna szeánszokkal az ünnepelt hölgyeknek!

Minden évben március 8-án világszerte megünneplik a Nőnapot, amely egy olyan alkalom, amikor a nőket ünnepeljük és tisztelettel adózunk előttük. A Nőnap tökéletes alkalom arra, hogy megmutassuk az életünkben lévő nőknek, hogy mennyire fontosak számunkra, és mennyire hálásak vagyunk azért, hogy velünk vannak.

Szeánszok időpontjai:

15:00 ELSŐ RANDEVÚ

16:00 TRÓPUSI ÁLOM

17:00 MÉZES PERCEK

Ha szeretné az ünnepelt hölgyeknek valami igazán különlegeset adni a Nőnapon, akkor ajánljuk, hogy látogassanak el a Hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőbe, és fedezzék fel a számtalan lehetőséget, amelyekkel kényeztethetik magukat.

Egy igazi paradicsom a pihenésre és a feltöltődésre vágyóknak. Az élményfürdő medencéi, csúszdái, szaunái és egyéb szolgáltatásai minden korosztály számára kellemes időtöltést nyújtanak, legyen szó egy családi kirándulásról vagy egy romantikus pihenésről.

Az ünnepelt hölgyek számára különleges ajándékokkal készülnek. Az élményfürdő bejáratánál Raffaello csokoládéval kedveskednek minden hölgy Vendégünknek, és szauna-szeánszokkal várják őket 15:00, 16:00 és 17:00 órától.

Egész éves szállásajánlatunk közvetlen az élményfürdő mellett! Hotel Járja a fürdő kapujában.

A szauna-szeánszok különleges élményt nyújtanak az ünnepelt hölgyeknek. A finn szauna, a bio szauna, az infraszauna és a gőzfürdő között biztosan megtalálják az igényeiknek megfelelőt. Az aromaterápia, a hangulatos világítás és a zeneterápia kellemes hangulatot teremt, így a szauna szeánsz garantáltan kikapcsolódást és feltöltődést nyújt minden látogatónak.

A szauna-szeánszainak kínálatában szerepelnek különleges programok is, mint például az egyedi témájú szauna ceremóniák. Ezek a programok fantasztikus élményt nyújtanak a látogatóknak, és garantáltan felejthetetlen élmény.

Az élményfürdő szaunavilága valódi felfrissülést nyújt minden látogató számára. Az aroma- és fényterápiás szaunák kiválóan alkalmasak a stressz oldására, míg az infraszauna a bőrre gyakorolt jótékony hatások mellett az izomzat feszültségeit is oldja. A finn szauna pedig nemcsak a testet, hanem a lelket is felmelegíti. A számos különböző szauna közül mindenki megtalálhatja az igényeinek és az ízlésének megfelelőt.

A szaunázás után pedig mi sem lehet jobb, mint egy kellemes, gyógyvízzel teli medencében elmerülni. Az Aqua Palace élményfürdője több tematikus medencével büszkélkedhet, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Legyen szó gyógyvizes medencéről, úszómedencéről, vagy éppen élménymedencéről.

A kicsiknek sem kell nélkülözniük az élményeket. A gyerekmedencék és csúszdák garantáltan lefoglalják őket, és a különböző játékokkal és szórakoztató elemekkel még az unatkozásra sem maradnak lehetőség.

Összefoglalva ezen a napon is együtt pihenhet az egész család, miközben a hölgyeket kényeztetjük.

Hasonló bejegyzések

Hőlégballon Verseny Hajdúszoboszlón – Délibáb Kupa

Hőlégballon Verseny Hajdúszoboszlón – Délibáb Kupa

Délibáb Kupa Hőlégballon Verseny és Fesztivál - hosszú kihagyás után idén pünkösdkor, május 17-19. között Hajdúszoboszló ismét otthont ad a Délibáb Kupa Hőlégballon Verseny és Fesztiválnak. A fürdőváros alpolgármestere további részleteket is megosztott, rámutatva...

bővebben
Húsvéti Tojáspark Hajdúszoboszlón

Húsvéti Tojáspark Hajdúszoboszlón

Az önkormányzat és a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár együttműködésével, a központ melletti park 2024. március 24-től április 07-ig húsvéti témában pompázik. A parkban húsvéti dekorációk, tojásfák és egyéb installációk találhatók, melyeket civil...

bővebben
Gyógyfürdő javallatai és ellenjavallatai

Gyógyfürdő javallatai és ellenjavallatai

A gyógyvízben való fürdőzés kiváló lehetőség a test és lélek megnyugtatására, ugyanakkor fontos figyelembe venni, hogy mikor lehet hatékony, és mikor érdemes elkerülni. A gyógyvíz gyakran segíthet különféle egészségügyi problémák, például ízületi gyulladások, reumás...

bővebben