fbpx

Retro Buli Hajdúszoboszlón – Felejthetetlen Nosztalgia Élmények Várják

Hajdúszoboszló városa idén egy különleges eseményre készül, amely garantáltan felejthetetlen nosztalgia élményeket nyújt azoknak, akik szeretik a retró hangulatot és a legendás slágereket. A Retro Buli Hajdúszoboszló egy valódi időutazás, ahol visszarepülhetünk az 80-as, 90-es és 2000-es évekbe, és újra átélhetjük a legnagyobb hazai retró slágerek varázsát.

2023. július 07. szabadtéri színpad 20:30 kezdéssel.

Fellépők: Kozmix, Zoltán Erika, Csordás Tibi

Jegyár: 4.900-Ft.

A rendezvény szállodánkból gyalogosan is jól megközelíthető!

Retro Buli

A rendezvényen olyan ikonikus előadók zenéi csendülnek fel, mint Zoltán Erika, Csordás Tibi/Fiesta és a Kozmix. Ezek a nevek már önmagukban is garancia arra, hogy a buli fergeteges hangulatban fog zajlani, és a közönség együtt énekelheti a híres dalokat.

A Retro Buli Hajdúszoboszló helyszíne a Szabadtéri Színpad, amely tökéletes atmoszférát teremt a nosztalgikus hangulathoz. A színpadon lévő profi hang- és fénytechnika, valamint a látványos vizuális effektek tovább fokozzák az élményt. Szállodából a rendezvény jól megközelíthető!

A rendezvényre jegyek vásárolhatók a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtárban. A jegyiroda hétköznapokon, hétfőtől péntekig várja vendégeit, reggel 9:00 órától délelőtt 12:00 óráig és délután 13:00 órától 16:00 óráig.
Továbbá jegyek kaphatóak a hajdúszoboszlói Tourinform Irodában, amely a Szent István park 1-3. szám alatt található. Az iroda nyitvatartási ideje júniusban hétfőtől szombatig 9:00 és 17:00 óra között van, míg júliusban és augusztusban minden nap 9:00 és 20:00 óra között várják az érdeklődőket.

Jegyek online elővételben!

Ne hagyd ki ezt az egyedi lehetőséget, és csatlakozz a Retro Buli Hajdúszoboszlóhoz! Éld át újra a régi idők slágereinek varázsát, és bulizz együtt a retró hangulatot kedvelő társasággal. Egy felejthetetlen nosztalgia élmény vár rád!

Kép forrása: Kovács Máté Városi Művelőséi Központ és Könyvtár

Hasonló bejegyzések

Bor- és Gasztrofesztivál 2023

Bor- és Gasztrofesztivál 2023

Hajdúszoboszlói Bor és Gasztrofesztivál! Időpont: 2023. szeptember 15 - 17. Helyszín: Szent István park Szállás félpanzióval közvetlen a rendezvény mellett! Szeptember harmadik hétvégéjén a fesztivál házigazdái ízgazdag gasztronómiai élményekkel várják mind a város...

bővebben
Kamionos Találkozó Hajdúszoboszlón

Kamionos Találkozó Hajdúszoboszlón

Egy hatalmas dörgéssel és füstölgő gumikkal tér vissza a várva várt esemény: a Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó! 2023-ban újra megrendezésre kerül ez a lenyűgöző esemény, ahol a hatalmas járművek és az izgalmas programok fűszerezik meg a nyári napokat. Augusztus 10...

bővebben
Kösely-kupa 2023

Kösely-kupa 2023

Az évtizedek óta fennálló Kösely-kupa, mely büszkén tekint vissza négy évtizedes múltra, a régió egyik legmagasabb színvonalú lovasversenye. Az eseményre augusztus 4-6. között kerül sor, és szívesen várja az érdeklődőket, hogy együtt átélhessék ezt az emlékezetes...

bővebben