fbpx

Retro Buli Hajdúszoboszlón – Felejthetetlen Nosztalgia Élmények Várják

Hajdúszoboszló városa idén egy különleges eseményre készül, amely garantáltan felejthetetlen nosztalgia élményeket nyújt azoknak, akik szeretik a retró hangulatot és a legendás slágereket. A Retro Buli Hajdúszoboszló egy valódi időutazás, ahol visszarepülhetünk az 80-as, 90-es és 2000-es évekbe, és újra átélhetjük a legnagyobb hazai retró slágerek varázsát.

2023. július 07. szabadtéri színpad 20:30 kezdéssel.

Fellépők: Kozmix, Zoltán Erika, Csordás Tibi

Jegyár: 4.900-Ft.

A rendezvény szállodánkból gyalogosan is jól megközelíthető!

Retro Buli

A rendezvényen olyan ikonikus előadók zenéi csendülnek fel, mint Zoltán Erika, Csordás Tibi/Fiesta és a Kozmix. Ezek a nevek már önmagukban is garancia arra, hogy a buli fergeteges hangulatban fog zajlani, és a közönség együtt énekelheti a híres dalokat.

A Retro Buli Hajdúszoboszló helyszíne a Szabadtéri Színpad, amely tökéletes atmoszférát teremt a nosztalgikus hangulathoz. A színpadon lévő profi hang- és fénytechnika, valamint a látványos vizuális effektek tovább fokozzák az élményt. Szállodából a rendezvény jól megközelíthető!

A rendezvényre jegyek vásárolhatók a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtárban. A jegyiroda hétköznapokon, hétfőtől péntekig várja vendégeit, reggel 9:00 órától délelőtt 12:00 óráig és délután 13:00 órától 16:00 óráig.
Továbbá jegyek kaphatóak a hajdúszoboszlói Tourinform Irodában, amely a Szent István park 1-3. szám alatt található. Az iroda nyitvatartási ideje júniusban hétfőtől szombatig 9:00 és 17:00 óra között van, míg júliusban és augusztusban minden nap 9:00 és 20:00 óra között várják az érdeklődőket.

Jegyek online elővételben!

Ne hagyd ki ezt az egyedi lehetőséget, és csatlakozz a Retro Buli Hajdúszoboszlóhoz! Éld át újra a régi idők slágereinek varázsát, és bulizz együtt a retró hangulatot kedvelő társasággal. Egy felejthetetlen nosztalgia élmény vár rád!

Kép forrása: Kovács Máté Városi Művelőséi Központ és Könyvtár

Hasonló bejegyzések

Aqua Palace Éjszakai fürdőzés

Aqua Palace Éjszakai fürdőzés

Aqua Palace Majális! - Éjszakai Fürdőzés Csatlakozz az éjszakai fürdőzéshez május 4-én az Aqua Palace fedett élményfürdőjében megrendezésre kerülő különleges eseményhez! Este 6 órától hajnalig tartható rendezvényen zenés éjszakai fürdőzés vár, kiegészítve Heinz Gábor...

bővebben
Hajdúszoboszlói Strand Nyitás

Hajdúszoboszlói Strand Nyitás

Hajdúszoboszló Strand Nyitás 2024! Nyitás: 2024. május 1., szerda! Hajdúszoboszlóban hagyományosan minden évben megrendezik az úgynevezett Hungarospa Strandnyitó bulit - Strand Nyitás 2024! Ez a nap a strandszezon hivatalos kezdetét jelenti, és fontos esemény a város...

bővebben
Húsvéti Tojáspark Hajdúszoboszlón

Húsvéti Tojáspark Hajdúszoboszlón

Az önkormányzat és a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár együttműködésével, a központ melletti park 2024. március 24-től április 07-ig húsvéti témában pompázik. A parkban húsvéti dekorációk, tojásfák és egyéb installációk találhatók, melyeket civil...

bővebben