fbpx

Szoboszlói Art Food Fesztivál: Élvezd a gasztronómia és művészet találkozását!

A Szoboszlói Art Food Fesztivál egy különleges esemény, amelyet mindazoknak ajánlunk, akik szeretik a finom ételeket és a művészeteket. Ez a fesztivál egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy egy helyen élvezhesd a gasztronómiai élményeket és megcsodálhasd a művészeti alkotásokat. A rendezvényre várjuk azokat, akik szeretnék felfedezni és megízlelni a kulináris élvezeteket, valamint azokat, akik szeretnék megtapasztalni a művészetek sokszínűségét.

2023. június 30 – július 2.

BELÉPÉS DÍJTALAN!

Rendezvény helyszíne: Szent István park. Szállodánk közvetlen a rendezvény és a strand mellett található!

Szoboszlói Art Food Fesztivál

A fesztivál keretein belül számos ételkülönlegesség vár rád. Az Art Food területén helyet kapnak a legmenőbb Street Food ételek, amelyeket különleges módon tálalnak fel. Itt olyan kulináris élményekkel találkozhatsz, amelyekben az ízek és az esztétika tökéletes harmóniában találkoznak. A séta során kóstolhatsz színes és ízletes falatokat, amelyek megdobogtatják az ízlelőbimbóidat és festői látványt nyújtanak.

A fesztivál nemcsak a gasztronómia, hanem a művészetek terén is számos élményt kínál. Az Art Zone területén művészeti alkotásokkal találkozhatsz, amelyek különböző műfajokat képviselnek. Festmények, szobrok, installációk és még sok más alkotás vár rád, amelyekben a kreativitás és a tehetség kibontakozik. A művészek bemutatják munkáikat, és lehetőséged van közelebbről megismerkedni velük, beszélgetni velük és inspirációt meríteni a művészeti világból.

A rendezvény hangulatát tovább fokozzák a koncertek és színpadi előadások. Zenekarok, énekesek és táncosok lépnek fel, hogy szórakoztassanak és elvarázsoljanak téged. A zene és a tánc energiája átjárja az egész fesztivált, és felejthetetlen pillanatokat teremt.

Az Art Food Fesztivál időpontja július 1. és augusztus 31. között van, és minden nap 18:00 és 24:00 óra között tart nyitva. A rendezvény egyedülálló helyszínen, a Szent István Parkban kerül megrendezésre, amely könnyen megközelíthető és kellemes környezetet biztosít a látogatóknak. A fesztiválra való belépés ingyenes, így bárki számára elérhetővé válik ez az izgalmas és inspiráló rendezvény.

A Szoboszlói Art Food Fesztivál a forró nyári napokon kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy kikapcsolódj és átéld a gasztronómia és művészetek összhangját. Hagyd, hogy az ízek, a színek és a hangulat együttesen elvarázsoljanak, miközben felfedezed a legfrissebb gasztronómiai trendeket és lenyűgöző művészeti alkotásokat.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas eseményt! Látogass el a Szoboszlói Art Food Fesztiválra a nyáron, és élvezd a kulináris élményeket, a művészi inspirációt és a kellemes hangulatot, amely mindig újabb emlékezetes pillanatokkal ajándékoz meg. Találkozzunk a Szent István Parkban, ahol a gasztronómia és művészetek találkoznak, és élvezd a nyár legvonzóbb eseményét!

Hasonló bejegyzések

Bor- és Gasztrofesztivál 2023

Bor- és Gasztrofesztivál 2023

Hajdúszoboszlói Bor és Gasztrofesztivál! Időpont: 2023. szeptember 15 - 17. Helyszín: Szent István park Szállás félpanzióval közvetlen a rendezvény mellett! Szeptember harmadik hétvégéjén a fesztivál házigazdái ízgazdag gasztronómiai élményekkel várják mind a város...

bővebben
Kamionos Találkozó Hajdúszoboszlón

Kamionos Találkozó Hajdúszoboszlón

Egy hatalmas dörgéssel és füstölgő gumikkal tér vissza a várva várt esemény: a Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó! 2023-ban újra megrendezésre kerül ez a lenyűgöző esemény, ahol a hatalmas járművek és az izgalmas programok fűszerezik meg a nyári napokat. Augusztus 10...

bővebben
Kösely-kupa 2023

Kösely-kupa 2023

Az évtizedek óta fennálló Kösely-kupa, mely büszkén tekint vissza négy évtizedes múltra, a régió egyik legmagasabb színvonalú lovasversenye. Az eseményre augusztus 4-6. között kerül sor, és szívesen várja az érdeklődőket, hogy együtt átélhessék ezt az emlékezetes...

bővebben