fbpx

Kamionos Találkozó Hajdúszoboszlón

Egy hatalmas dörgéssel és füstölgő gumikkal tér vissza a várva várt esemény: a Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó! 2023-ban újra megrendezésre kerül ez a lenyűgöző esemény, ahol a hatalmas járművek és az izgalmas programok fűszerezik meg a nyári napokat.

Augusztus 10 – 13. Repülőtér.

A fesztivál ingyenesen látogatható!

Csepp a forró aszfalton: Érkezik a Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó 2023!

Egy hatalmas dörgéssel és füstölgő gumikkal tér vissza a várva várt esemény: a Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó! 2023-ban újra megrendezésre kerül ez a lenyűgöző esemény, ahol a hatalmas járművek és az izgalmas programok fűszerezik meg a nyári napokat.

Ebben az évben a Kamionos Találkozó egy új dimenzióval bővül: még több látványos show, még több szórakozás és még több közösségi élmény várja az érdeklődőket. A hagyományos tekerős versenyek, a látványos kamionos bemutatók és az éjszakai koncertek mellett izgalmas újdonságokkal is készülünk, hogy felejthetetlenné tegyük a találkozót.

A hűsítő italok és finom ételek mellett a gyerekek sem maradnak ki a mókából. Családi programok, játszóház és sok-sok nevetés várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Legyen szó tehát családi kirándulásról vagy baráti összejövetelről, a Hajdúszoboszlói Kamionos Találkozó mindenkinek kínál kikapcsolódást és jó hangulatot.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részese legyen ennek a lenyűgöző rendezvénynek, ahol a kamionok ereje és a közösségi összetartás találkozik. Gyere el családoddal vagy barátaiddal, és élvezd a Kamionos Találkozó pezsgő hangulatát!

Szárnyaló Élmények a Magas Ég alatt: Hajdúszoboszlói Sportrepülőtéri Kamionos Fesztivál 2023

Kedves Kamionosok és Érdeklődők!

Beköszöntött a várva várt nyár, és vele együtt érkezik a leglátványosabb esemény, amelyet semmiképpen sem szabad kihagyni. Az idén a Sportrepülőtér ad otthont a Hajdúszoboszlói Kamionos Fesztiválnak, és ezen hosszú hétvégén, augusztus 10-13. között csütörtöktől vasárnapig, igazi különlegességekkel és izgalmas programokkal várunk mindenkit!

Ebben az évben a rendezvény még grandiózusabb és látványosabb lesz, mint valaha. A kamionok, veterán járművek és drift show-k mellett számos izgalmas és sportos program várja a résztvevőket és látogatókat. A Sportrepülőtér ad otthont ennek az adrenalinnal fűtött hétvégének, ahol a család minden tagja megtalálja a szórakozását.

A különféle kamionos és autós boltok, sportszer standok és gasztronómiai kínálat garantáltan elvarázsolja az érzékeket. A gyermekeknek szánt programokkal sem szűkölködünk, így a család teljes egészében élvezheti az eseményt.

A Sportrepülőtér lenyűgöző színpadot biztosít a földi járműveknek és a repülőgépeknek is. Légi parádé, repülési bemutatók és éjszakai tűzijáték teszik feledhetetlenné a fesztivált.

A csúcspontot a város utcáin tartott ünnepélyes járműfelvonulás jelenti, amelyet tavaly több mint ötszáz kamion és veterán jármű tett emlékezetessé. Az esti kivilágításban pedig a járművek fényekkel díszített káprázatos látványa emeli a rendezvény varázsát. A szálloda sor előtti felvonulás!

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részese legyen ennek a lenyűgöző fesztiválnak! Gyere el családoddal vagy barátaiddal, foglalj szállást, és éljük meg együtt az örömöt és izgalmat a magas ég alatt.

Az eseményről további részleteket és programokat itt találsz: [Hivatalos weboldal link]

Várunk szeretettel a Hajdúszoboszlói Sportrepülőtéren, hogy együtt éljük át a kamionos kultúra és repülési varázslat összetalálkozását!

Tarts velünk, és hajrá kamionosok!

#KamionosTalálkozó #Hajdúszoboszló2023 #ÉljükMegAzÉlményt”

Hasonló bejegyzések

Bor- és Gasztrofesztivál 2023

Bor- és Gasztrofesztivál 2023

Hajdúszoboszlói Bor és Gasztrofesztivál! Időpont: 2023. szeptember 15 - 17. Helyszín: Szent István park Szállás félpanzióval közvetlen a rendezvény mellett! Szeptember harmadik hétvégéjén a fesztivál házigazdái ízgazdag gasztronómiai élményekkel várják mind a város...

bővebben
Kösely-kupa 2023

Kösely-kupa 2023

Az évtizedek óta fennálló Kösely-kupa, mely büszkén tekint vissza négy évtizedes múltra, a régió egyik legmagasabb színvonalú lovasversenye. Az eseményre augusztus 4-6. között kerül sor, és szívesen várja az érdeklődőket, hogy együtt átélhessék ezt az emlékezetes...

bővebben
AeroFest 2023 – Repülőnapok Hajdúszoboszló

AeroFest 2023 – Repülőnapok Hajdúszoboszló

Csatlakozz az izgalmas sportnaphoz az repülőnapok Hajdúszoboszlón AEROfest repülőnapon, mely 2023. július 28-30. között kerül megrendezésre Hajdúszoboszlón, a fürdővárosban. A három napos eseményen repülés iránt érdeklődők számára lenyűgöző légiparádéval,...

bővebben