fbpx

Szoboszlói Folkhétvége

Idén is izgalmas és vidám eseményekkel várunk Titeket a Szoboszlói Folkhétvégén! Élvezzétek a népművészet szépségeit és lépjetek be a hagyományok varázslatos világába! A fesztivál időszakában a város színes kulturális programokkal és lenyűgöző néptáncbemutatókkal készül az érdeklődők számára.

2023. július 21 – 23. Szent István park – Szabadtéri Színpad – Kézművesek utcája

Ingyenes rendezvény!

A rendezvény szállodánkból gyalogosan is jól megközelíthető!

Szoboszlói Folkhétvége: Koncertek, Táncház, Kézművesek utcája

A Szent István parkban és a kialakított Kézművesek utcájában találkozhattok a legkülönlegesebb népi mesterművekkel, melyek méltán képviselik hazánk hagyományos népművészetét. Fedezzétek fel a kézművesek csodálatos alkotásait és szemléljétek meg a néptáncosok kirobbanó energiáját a színpadon!

A Szoboszlói Folkhétvége lehetőséget nyújt, hogy mélyebben belemerüljetek a hagyományok világába, és megismerjétek a különböző népek színes kultúráját. Lépjetek be a népi dalok, táncok és mesterségek csodálatos univerzumába, ahol a múlt és a jelen egyszerre elevenedik meg.

Nemzetközi fellépőink garantálják, hogy a fesztivál időszaka alatt szórakoztató és emlékezetes pillanatokban lesz részetek. Ne hagyjátok ki ezt a csodálatos rendezvényt, ahol az élettel teli hagyományok és a színes kulturális sokszínűség együtt ölelik át a közönséget.

Várunk benneteket szeretettel 2023. július 21-23 között a Szent István parkban és a Kézművesek utcájában! A rendezvény ingyenesen látogatható, így családostól és barátokkal is gyertek, és élvezzétek együtt a fesztivál különleges atmoszféráját!

Varázslatos Népművészeti Bemutatók és Néptánc Előadások várják!

Hajdúszoboszlóba özönlenek a hagyományok és a népművészet iránt érdeklődők, hogy részesei legyenek a lenyűgöző fesztiválnak! A rendezvény kínálata olyan gazdag élményeket ígér, melyek mindenkit elbűvölnek, aki a népművészet színes világában szeretne elmerülni.

A szabadtéri színpadon olyan elismert együttesek és fellépők lépnek fel, mint a Csík zenekar és más nemzetközi hírű formációk. A különleges néptánc előadások pedig a magyar és a népművészet legszebb pillanatait vonultatják fel. Légy részese ennek a káprázatos élménynek, és engedd, hogy a táncosok, a gyönyörű népviseletek és az élettel teli ritmusok elragadjanak!

Az előadások során egy igazi varázslatos világ tárul eléd, ahol a hagyomány és a modernitás összeolvad, és egyedi művészi kifejezésekben bontakoznak ki a történetek. Érezd át a táncok ritmusát, amelyek a szívverésedre kacsintanak vissza, és éld át a hagyományok erejét, amelyek mindannyiunkat összekötnek.

Kép forrás: www.szoboszlokultura.hu

Hasonló bejegyzések

Programajánló: Hortobágyi Lovasnapok 2024

Programajánló: Hortobágyi Lovasnapok 2024

Hortobágyi Lovasnapok Találkozzunk a Hortobágy szívében! Helyszín: Hortobágy – Máta GPS: 47.59445 x 21.156696Időpont: 2024. július 12. péntek – július 14. vasárnap. Idén júliusban egy különleges eseményre hívunk mindenkit, aki szereti a lovakat, a hagyományokat, és a...

bővebben
Hőlégballon Verseny Hajdúszoboszlón – Délibáb Kupa

Hőlégballon Verseny Hajdúszoboszlón – Délibáb Kupa

Délibáb Kupa Hőlégballon Verseny és Fesztivál - hosszú kihagyás után idén pünkösdkor, május 17-19. között Hajdúszoboszló ismét otthont ad a Délibáb Kupa Hőlégballon Verseny és Fesztiválnak. A fürdőváros alpolgármestere további részleteket is megosztott, rámutatva...

bővebben